Chcela by som sa opýtať na stránke som čítala ze talentovky sa skladajú z niekoľkých častí a k tomu patrí "Priestorové práce z papiera". Co to znamená alebo čo si mam pod tým predstaviť?
kamaratka mali na prijimackach na vysku, ze mali urobit z papiera 3D objekt co najviac vystihuje konkretnu firmu alebo nejaky zlepsovak do firmy takze budes proste lepit, strihat, skladat
Ty myslis asi len strednu ze? Tak tam firmu mat este asi nebudes skor daco lahsie...my sme mali napr. chobotnicu alebo potom bol tusim nejaky vesmirny objekt alebo tancujuci slon ak si dobre pamatam..tam ide hlavne o tvoju fantaziu takze to obcas ani nemusi byt presne to co to je ale nieco by tomu malo naznacovat ...hlavne neokopci veci ktore uz existuju (napr. ta vesmirnu lod z dakeho filmu a tak) uz to nie je potom zaujimave
A este jednu vec ti poradim..isto tam mas dake pomocky aj vypisane ale zober si co ti pride pod ruku kludne aj dake sacky snurky a co ja viem co..obcas sa to hodi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
» www.citylife.sk/kurz-workshop/v...
kamdomesta.sk/bratislava/vytvarne-kurzy-architektura-dizajn-umenie
KURZY KRESLENIA A VÝTVARNÝCH TECHNÍK
kamdomesta.sk/bratislava/kurzy-kreslenia-a-vytvarnych-technik