Keď sú dátumy v určitom rozpätí ,napríklad 15.3-20.3 a na druhej VŠ sú od 11.3-19.3, uchádzač si vyberá dátum ,ktorý mu vyhovuje alebo ako sa to robí, aby sa dve skúšky navzájom "nekryli " ?
oni ti vyhradia určitý deň, na niektorých školách býva aj náhradný termín, ak nemôžeš prísť na ten pôvodný ... ak tieto náhradné termíny nemajú a skúšky sa ti prekrývajú, musíš sa jednoducho rozhodnúť, čo je pre teba dôležitejšie
presne ako píšu ľudia nado mnou, včas pred skúškou dostaneš od každej vysokj školy presný termín i s časom skúšky. Ak sa ti nejaké dve budú prekrývať, môžeš si skúsiť vybaviť iný termín najprv u jednej a keď to nepôjde tak u druhej školy. No podľa môjho osobného názoru tam veľa priestoru na nejaké šachovanie s termínom nebude, asi to závisí od školy. Ak ani jedna škola nepripustí zmenu termínu, vyberieš si jednoducho tú, na ktorej ti záleží najviac.
asi tak...buď keď sa ti prekrývajú, máš možnosť ísť na náhradný termín, no musíš o to nejak požiadať...ak náhradný alebo iný termín jednoducho nie je...máš smolu...ja som tak síce minule prišla o nejakých 40 eur, keďže ani jedno sa nedalo preložiť...no škole, ktorej som dala v ten deň prednosť, na tú som sa dostala asi osud.. DD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
presne ako píšu ľudia nado mnou, včas pred skúškou dostaneš od každej vysokj školy presný termín i s časom skúšky. Ak sa ti nejaké dve budú prekrývať, môžeš si skúsiť vybaviť iný termín najprv u jednej a keď to nepôjde tak u druhej školy. No podľa môjho osobného názoru tam veľa priestoru na nejaké šachovanie s termínom nebude, asi to závisí od školy. Ak ani jedna škola nepripustí zmenu termínu, vyberieš si jednoducho tú, na ktorej ti záleží najviac.
Lil