inak myslím že tí ktorí tam robia prijímačky a majú to ďaleko tak ich môžu robiť v BA a tam by mali byť tie zadania v slovenčine.. len neviem o čo ti ide
nech ich robis hockde na svk, aj tak budu po cesky. teda ak sa bavime o SCIO, o tspckach neviem. a ak sa niekomu zda zeby cestina bola bezproblemova, je asi kusa na omyle, ja napr. s cestinou nemam problem ale jedna cela sekcia je zamerana na cesky jazyk a pracu s ceskymi slovickami, hladanie synonym, antonym, jemnych rozdielov vo vyzname. A ked mate na vyber z 5 moznosti, kde je 1 blbost, 4 podobne a z toho 2 co ste v zivote nepoculi, tak to nasere
@amirai rozumemiem ale ide o to co povedal @toxo a hlavne ked citas nieco po cesky tak to nejde tak rychlo ako po slovensky -cize stracas tym dolezity cas
@daddy jo je to tak ja som raz niekde citala ze by sa dali robit v SJ ale neviem to teraz najst tak preto sa pytam
@toxo áno,pri scio chápem, ale v TSP nie je nič také strašné,čo by potrebovalo slovenčinu
@wercike443 ak sa jedná teda o TSP,tak to určite v slovenčine mať nebudeš, zober si testy,rob si ich a s cvikom to budeš mať určite rovnako rýchlo ako slovensky + na TSP máš bohato veľa času-samozrejme, tým nemyslím,že stihneš úplne všetko,ale to sa v takýchto testoch ani nečaká, hlavné tam je,aby si tie, čo máš spravené mala dobre, myslím,že už pri cca polke správnych odpovedí z celého testu máš percentil vyše 90
ide o to, že je to česká škola, slovákov tu je aj tak dosť, štúdium je v češtine, a ak máš problém s testami po česky, tak budeš mať problém aj s predmetmi v češtine. teda na štúdium na českej škole by si mala minimálne čo sa týka porozumenia zvládať český jazyk rovnako ako český študent.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
@daddy odkiaľ máš takú blbosť? prijímačkové testy, ktoré sa robia v BA, sú presne také isté, ako tie robené v Brne. čiže po česky.
vercike ano su len v cestine aj z toho dovodu aby sa ukazalo ci si na studium v ceskej skole sposobila...
@daddy jo je to tak ja som raz niekde citala ze by sa dali robit v SJ ale neviem to teraz najst tak preto sa pytam
@wercike443 ak sa jedná teda o TSP,tak to určite v slovenčine mať nebudeš, zober si testy,rob si ich a s cvikom to budeš mať určite rovnako rýchlo ako slovensky + na TSP máš bohato veľa času-samozrejme, tým nemyslím,že stihneš úplne všetko,ale to sa v takýchto testoch ani nečaká, hlavné tam je,aby si tie, čo máš spravené mala dobre, myslím,že už pri cca polke správnych odpovedí z celého testu máš percentil vyše 90
ide o to, že je to česká škola, slovákov tu je aj tak dosť, štúdium je v češtine, a ak máš problém s testami po česky, tak budeš mať problém aj s predmetmi v češtine. teda na štúdium na českej škole by si mala minimálne čo sa týka porozumenia zvládať český jazyk rovnako ako český študent.