Ahoj, som v 9-tke a aj napriek tomu, že som mala za celú ZŠ len jednu dvojku, musím robiť prijímačky a tak sa chcem spýtať.. vy, ktorí chodíte na gympel a robili ste prijímačky.. je to ťažké? čo tak približne tam asi je? slovné úlohy alebo napr. rovnic
no a u nas robili prijimacky vsetci bez rozdielu, boli akurat bonusove body za nejake priemery na vysvedckach prip. za diplomy
a tych sa vobec neboj, ja som tam isiel ako nedorobeny 12 rocny ani som netusil poriadne o co islo, napisal dake testy z matiky a sj, vseobecn. prehladu a bol som tam
@zelinka no,aj ja musím robiť prijimačky,pritom som mala jedine jednu dvojku v 5.ročníku ,inak mám čisté monitor sa tam neberie,ááá tiež sú tam za dobré vysvedčenia a súťaže nejaké body,ale inak aj my musíme robiť prijímačky..bez rozdielov
Mám síce len 13 rokov a chcem ísť na gympel, no toto ma vydesilo Teraz som mal na polroka v sedmičke na vysvedčku 2 trojky, no ak s jednou dvojkou robia také vedy, neviete náhodu aký treba mať aspoň priemer aby ma prijali? A keď sa berú aj súťaže nie je to problém, lebo mám kopu diplomov, aj majstrovstvá slovenska..všetko recitácia..takže to by nemal byť problém.
@osi16 polročné sa berú len z deviatky a záleží veľmi podľa školy na tie elitné gymnáziá väčšinou robia prijímačky skoro všetci, na tie menej sa ani nerobia (záleží podľa toho, koľko žiakov sa tam hlási) ale myslím, že ak by si sa kus polepšil, tak že by ťa mohli prijať a tie diplomy.. neviem či platia aj športové či ne len matika a slovina
@osi16 Ono veľmi záleží od školy, na ktorú sa hlásiš, na tie fakt elitné gymká sa robia prijímačky bez rozdielu, ale tiež to neznamená, že keď sa robia prijímačky, je to dobrý gympel... Ja som prijímačky nerobil, zobrali tuším všetkých, ale dávajú nám zabrať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a tych sa vobec neboj, ja som tam isiel ako nedorobeny 12 rocny ani som netusil poriadne o co islo, napisal dake testy z matiky a sj, vseobecn. prehladu a bol som tam