@burble Prečo by som nevedel....rovnako obsahuje slovíčko "filo" ako aj filozofia, čo je láska k múdrosti, čiže ked chce ísť na nemeckú filológiu to bude láska k nemeckému jazyku, dejinám a ešte k nejakým somarinkám okolo
@hopelight noo o 9 :/ neviem ci sa mam tesit alebo plakat ...vies co vobec cas na to nemam spavila som si asi 5 testov ale nic moc a pocitam s tym ze tam budem mat este stres ta neviem neviem...ale rozmyslam ze od 1. pojdem na marodku a bduem cvicit :/
@puzicka ale veď jasné, tie dva roky čo som v brne sú najlepšie roky mojho života a nešla by som odtialto preč ani za svet.. no mám asi 6 prihlášok najradšej by som šla na špeciálnu pedagogiku..
@puzicka veď toto :/ ja som pokazila scio testy, tak sa drvím na to ako magor, tie mám 8.mája a tsp som urobila dokopy máááálo :/ tak neviem, nepotrebujem zase vysoký percentil,ale aj tak potrebujem určitý počet bodov no..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
a @puzicka ja idem, vidíme sa? spravíme si fotku?
ty sa kam hlásiš?
a koľko si sa venovala príprave?