Som pozerala už na ich stánke a som našla, že po odvolaní chceli prijať 58 ľudí, zapísalo sa 34. Ja mám v Martine v auguste na zubné, ale to neviem, či tam pôjdem. A v Martine aké boli príjímačky, ťažké, či dalo sa? :p
Joj, no neviem Ja som akurát minulý rok bola v KE, kde bol plný počet bodov 800 a trebalo minimálne 680 a potom sa to posunulo na 660, neviem, ži v BA to nie je nejak podobne
@somslavka kazda otazka je za 4 body. Napr. ak je spravne a,c. Tak mas 1 bod za a, 1 za c, 1 zato, ze si neoznacila d a 1 zato, ze si neoznacila b. Alebo aspon velmi podobny princip
Inak povedané, ak všetky 4 možnosti označíš správne = 4 body, ak iba 3 , tak 2 body, ak iba 2, tak 0 bodov, ak iba 1 , tak sa ti odčítajú 2 body, ak žiadnu, tak sa ti odčítajú 4 body... aspoň v 2008 to tak bolo...
A držte sa, času dosť, správne si posúvajte riadky, aby ste nejaký nevynechali a potom sa vám to neposunulo, najprv riešte bio - tá je ľahšia, zaberie menej času a potom che - príklady až nakoniec...
A dajte vedieť ako sa vám darilo... ... Good luck.... ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
A držte sa, času dosť, správne si posúvajte riadky, aby ste nejaký nevynechali a potom sa vám to neposunulo, najprv riešte bio - tá je ľahšia, zaberie menej času a potom che - príklady až nakoniec...
A dajte vedieť ako sa vám darilo... ... Good luck.... ...