Mam taky problém , konecne ked som si uz vybrala skoly som zistila , ze prijimacky snu v ten isty den . Neviete či sa s tým neda nieco urobit ? Dajako ten jeden termín posunut?
Mne sa stalo to isté. Keď ti príde papier s dátumom konania prijímačiek a fakt sa ti budú termíny kryť, musíš napísať na jednu z tých VŠ a požiadať o náhradný termín..väčšina ich má nejak o 3 či 4 dni ten náhradný...
skus im napisat uz teraz, ci sa neda dohodnut nejak, ked ti uz pride papier, vacsinou sa s tym neda uz nic robit, aj ked maju 3,4 terminy, nepresunu ti to
Neviem ako vy, ale mne ked prisiel papier z VS, ze mam prist na prijimacky, bolo tam napisane, ze nahradny termin poskytuju len zo zavaznych rodinnych alebo zdravotnych dovodov. Ako je to so SS neviem, na obe ma prijali bez prijimaciek...
@catmartina tak to si mala stasti pretoze zalezi naozaj od skoly asi, tiez mam skusenost, sice nie vlastnu ale spoluziacke sa to stalo, posielala ziadosti na obe skoly a nikde jej nevyhoveli uz, pritom ja som mala na tu istu skolu termin iny den, takze aj jej to mohli TEORETICKY zmenit..ale nestalo sa...preto by som to riesila uz najskor, lebo je tu aj takato moznost
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
a rieši sa to až potom keď oficiálne má človek ten svoj termín na papieri..podá sa žiadosť o presun a no problem..vlastná skúsenosť
ale teda jednalo sa o VŠ...