Aj vám sa stalo že ste podali prihlášky alebo chcete na 2 stredné školy ale prijímačky sú na obidvoch v rovnakom termíne? Ja mám momentálne taký problém a neviem akú školu si mám vybrať DD
skúsim ale zas keď mi nepreložia a ja poôjdem napr. do Prešova a nezoberú ma tak budem ľutovať že som mohla ísť do KE (lebo tam majú plánovaný počet prijatých žiakov viac) a zase keď si vyberiem KE a nezoberú tak budem hovoriť do čerta mohla som skúsiť do PO ja sa len toho bojím :/ D
ja som mala tak ze jedny prijimacky v marci a druhe o mesiac v aprili. z tych marcovych sa bolo treba do tyzdna zapisat a zaplatit zapisne (co bolo celkom dost)
tak som si rozmyslela len ze ci mi ta druha skola stoji zato aby som sa vykaslala na tu prvu (prijimacky som spravila) a zistila som ze nie
@kaylee
no veď práve preto ja by som skôr do PO šla len prweto som chcela aj tú druhú lebo tam majú prijať len 30 žiakov a keby náhodou tak skúsim aj do KE ale teraz mi asi ostáva iba ten Prešov škoda no :/ D
@moussinka
tak na jednu je 25. a 26. marec a na druhú školu je iba 25. marec a nejaký iný termín tam nepíše takže pochybujem ale na bilingválne asi nie sú rovnaké termíny s ostatnými školami takže asi preto to tak bude
stalo sami to 3roky dozadu ked som sa hlasila na umelecku do tn a umelecku do ružomberka pravdaze boli v rovnaky den a ked sme volali do ružomberka povedali nam ze mi ich nedaju na iny den ze sa mam rozhodnut..tak som teraz v TN
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
tak som si rozmyslela len ze ci mi ta druha skola stoji zato aby som sa vykaslala na tu prvu (prijimacky som spravila) a zistila som ze nie
musis porozmyslat ktoru chces viac
no veď práve preto ja by som skôr do PO šla len prweto som chcela aj tú druhú lebo tam majú prijať len 30 žiakov a keby náhodou tak skúsim aj do KE ale teraz mi asi ostáva iba ten Prešov škoda no :/ D
tak na jednu je 25. a 26. marec a na druhú školu je iba 25. marec a nejaký iný termín tam nepíše takže pochybujem ale na bilingválne asi nie sú rovnaké termíny s ostatnými školami takže asi preto to tak bude