@1romi7 Ja idem v 7.4. na prímacie a ešte som sa do sloviny ani do matiky nepozrel a ani nemienim tak urobiť .. idem na náhodu, tiež na bilinky ale nie do LM
pre mňa bol najhorší psychotest vôbec som to nestíhala a inak.. zajtra budú leb výsledky z toho testu alebo už zoznam ľudí koho prijali a koho nie? v ktorej triede si bola?
ten psycho bol strašne čudný, som to ani nestihla výsledky budú vo štvrtok večer, slovina a anglina bola celkom pohoda, ale chyby tam budem určite veľa a matiku som bez kalulačky nevedela v septime som bola, ty?
ja som psychotest len typovala aj keď sme už nemali písať, tak som tam dopísala náhodné písmená aby som to volné nemala sj .. tie akostné príd. mená.. vieš čo som tam dala? že predal a antonymum nepredal až dnes som si to uvedomila matiku som tie posledné nestihla
Mne to nejde skôr s kalkulačkou verím skôr sebe ako jej vrchné poschodie III.AP kamarátka mi vravela, že jej starký tam volal a že z 170 bolo úspešných 90
dobra si, mne chýbalo sprostých 6 bodov mne mama hovorí aby som si poslala odvolanie, že na odvolanie ma vezmu ale ja tam moc nechcem ísť mne sa tá škola nepáčila
nie, veď ja nebývam ďaleko tam je internát? prečo sa ti nepáči? mne sa práveže páči najviac z LM aj moji kamaráti idú poslať odvolanie a koľká si po čiarov?
33. Som... Som mala celkom dobry pocit z toho a tak som skoncila neviem taka cudna bola nepacila sa mi ty si odkial? ja by som musela byt na internate...
no ja som vždy chcela ísť na bilingválne, ale keďže by som musela byť na internáte tak som sa nakoniec rozhodla ísť na normálny, ale vybrala som si so zameraním na jazyky keby som bola z LM tak asi by som ani neváhala a šla by som
Ďakujem za radu ja chcem vedieť perfektne angličrinu ale aj iné predmety.. a je možnosť, že pôjdem na všeobecný gympel, budem chodiť na jazykovku a rok mám ušetrený.. ale asi pôjdem na ten biling
no ja tak isto chcem vedieť skvelo po anglicky, a tiež rozmýšľam nad jazykovkou ale chcem aj iné jazyky vedieť, a na gympli som si dala španielčinu, takže sa tešim :3
Gratulacia! Ja som nikdy nijake prijimacky nerobil, na gympel brali bez prijimaciek, na vysku tiez, aj na jednu aj na druhu... Ale ne vlastne na tretiu vysku na ktoru som nesiel som robil a spravil som.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov