....myslim ako to tam bude prebiehat....na ich stranke som citala ze tam budu overovat numericke spacialne a verbalne schopnosti.......som z toho uuuplne na nervi......
@smileynikacmuq ...prepac ale my ako mame vediet ako budu prebiehat primacky na nejakom bilingvalnom gymnaziu v spanielskej sekci v nejakej ziline ...uzasny sme ale toto je aj na majstrov vela
@smileynikacmuq v prvom rade je podla mna aspon ovladat gramatiku vlastenej rodnnej reči ... no a myslim ze keby si sa spytala viac vseobecne by ti aj niekto normalne odpovedal...
nechodim do ziliny a ani na spanielske ale my sme mali normalne slovencinu matiku a potom ten test na jazykove predpoklady ale uz sa nepamatam co tam bolo ale nic na co by si sa mohla ucit to bud vidis alebo nevidis
inak ak mas dake diplomy zo sutazi tak to tam vsetko poposielaj ja som pojebala prijimacky a skoncila medzi prvymi lebo som poslala asi 8 diplomov
@filipkoo za to, ze sa clovek pomyli v jednom posratom komente neznamena ze totalne nezvlada gramatiku....viem ze ta chybicka je dost podstatna....ale ked tu pisem velmi sa nezamyslam ako to pisem, ale ake slova pisem (kedze si nemyslim ze toto ma byt nejaka pisomka)....a ked uz to dopisem a stlacim PRIDAJ KOMENT...tak si precitam co som vlastne napisala.....aaa ups nasla som tam chybu ktora sa neda opravit, pretoze neviem ako sa zmazuju komenty...rada do zivota: neodsudzuj ludi vopred ked ich nepoznas, alebo nevies co ich k tomu cinu viedlo...
ja hcodím na bilingvu ale do trstenej, na prijímačkách som bola minulý rok a môžem ti povedať, že to vôbec, ale vôbec nie je ťažké, na matike ti dajú nejakú primitívnu slovnú úlohu, plus vypočítať prá príkladov a aj nejaký na rysovanie tam isto bude, samozrejme, všekto úplne ľahké, je to len z učiva do ôsmeho ročníka, na slovine diktát a potom sme mali test, kde boli otázky z jednej básničky ktorú nám dali, podľa mňa to bolo dosť ľahké
u nas (v Sučanoch) su prijimacky dost tazke.. test sa sklada z 1. casti /slovina + jazykove predpoklady/ a z 2. casti /matika + jazykove predpoklady/ a poviem ti , ze zo slovinou a matikou to nemalo az tak moc spolocne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
inak ak mas dake diplomy zo sutazi tak to tam vsetko poposielaj ja som pojebala prijimacky a skoncila medzi prvymi lebo som poslala asi 8 diplomov
takže aby sme nešli proti osudu = aj tak sa na to gymnáziu nedostaneš
na bilingvalkach ide o to, ze ta vezmu pokial mas vyvinute nejake logicke myslenie a si inteligentna, prirodzene (vynimky su... )
dako ti nepomoze moc sa biflit proste len prid a ukaz co vies.
inak ti nepomozem
2.-myslim ze je to moja vec kolko toho napisem a ked tymto
narazas aj na nadpis,tak pre info: seka sa mi pc a mala
som za sebou priserny den..proste to co som chcela dat
do nadpisu,som dala niekde inde...ano,viem...som krava..
3.-pre teba plati ta ista rada, ktoru som dala @filipkoo
4.-a nemysli si, ze tu som na to aby som rozdavala rady,ale
proste takto vyjadrujem svoj nazor ktory som si stihla
utvorit na teba a na toho chalana...
ja neodsudzujem, ja si len robím prču