Plánujete ísť niekto na psychológiu? Ako ste na tom s prípravou na prijímačky? Nemáte s touto školou niekto skúsenosti? A ešte by som rada vedela ako je to s tými prijímačkami či sú veľmi ťažké alebo je to v pohode? vďaka..
V pondelok mám na TU o 10.30 a v stredu na UK BA o 12.30. V BA sú prijímačky vraj najťažšie, ale to nemám z vlastnej skúsenosti. Veľmi a nepripravujem, už som robila prijímačky do Ružomberka a na také niečo sa pripraviť naozaj nedá. Ide skôr o to, či zvládneš ten tlak, že za 60minút zvládnuť 100otázok pričom viac ako polovica bola len o logike a matike... Ako je to na iných školách to príliš neviem, informovala som sa len o Blave, ak chceš, napíš mi do právy tvoj e-mail, môžem ti preposlať infošky od terajších študentov, čo som si zohnala, ak sa chystáš aj na UK BA....
ja sa chystám na UK do BA, v stredu mam prijimačky. chodila som aj na pripravne kurzy, kupila som si knihu, ktoru nam odporučali, riešim nejake matematicke logické ulohy, ale nejako extra sa nepripravujem...
ja idem do Trnay... priprava: ziadna ale tak mam maturu z sychologie a biolu som mala 4 roky aj so seminarmi, tkaze sa na mna cosi nalepilo.. no a este by tam mali byt vseobecne predpoklady.. na to sa velmi pripravit neda.. len odporucam aspon si najst nieco take na nete aby clovek vedel co ho caka...
Inak máte v tej prihláške napísané, kedy robíte tie "druhé" (akoby "talentové") testy? Lebo ja mám len začiatok napísaný - čiže ten test všeobecných študijných predpokladov a to druhé nemám vôbec, že kedy to začína.
@miaja Tie základy psychológie sú fajn, už to mám prečítané niekoľkokrát, ale možno to stačiť nebude, i keď terajší študenti písali že áno Uvidíme, držím palce.
ja som si pred 4 rokmi dávala prihlášku na psychológiu do NR, tam sa ale nerobili prijímačky, ale nezobrali ma "pre nedostatok miesta" teraz som za to rada
Ja mám prijímačky v pondelok v Košiciach na UPJŠ... Akože tiež som maturovala z nosky psychológia je podla mňa v pohode pokiaľ tam nebudú nejaké zákerné otázky, ale ta biola to je už troška problém, ale kúpila som si aj predpísane knihy aj všetko čo mali napísané na stránke, tak neviem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Moja priateľka ide do Trnavy v pondelok, tak uvidíme, či to bude ťažké alebo čo.
@miaja
Dajte potom vedieť ako ste dopadli dievčence