Umenie je v tomto pripade silne slovo (preto tie uvodzovky), ale.... Napadla ma taka vec, ze by som skusil kreslit nejake veci, zaramoval by som to a predaval. Je to uleteny napad, ale zaujimalo by ma, ci by to niekto bol ochotny aj kupit. A za kolko....
Super stranka. A teraz k teme, ako dalo by sa tak zarabat, keby sa nasli taki, co by to kupovali. Mne sa niektore tie tvoje kresby pacia, napriklad ta "divo" je celkom zaujimava ale podla mna co su taki poulicni umelci tak nezvyknu robit abstraktne umenie, neviem ci by take ludia kupovali. Ale keby, tak si na to musis vybavit zvinost. Moj stryko taku ma, tu v Kosiciach na hlavnej predava take obrazy robene s drotov (neviem ti to opisat, to by si musel vidiet a ludia to kupuju. On zije sam a zivi sa tym...ale na druhej strane ma taky zivotny styl ze vela penazi neminie (je to na dlhsie rozpravanie a nebudem ho tu ohovarat)...
No musím ti povedať, že s nadšením som si tvoju stránku pozrela páči sa mi tvoja živelnosť, chuť byť prítomný v tomto živote, kde musíš chcieť, hľadať,tvoriť aby si žil!
Moja mama pracovala dĺhe roky v Galérii-mám pozitívny vzťah k umenie...je to krásne, ľudia transformuju svoju lásku. poznatky zo života na dáke dielo...
Tak ako ty tvoje filmy som ešte nevidela ale pozrem...
No a k tým kresbám-super!úplne vážne!,,rozveselili ma,, napríklad, ten s tým ostrovom a žralokom, potom tam máš dáku guľu s vysekom...a už ani nefiem-dôsledok krátkodobej pamäte
Môj Subjektívny názor:niektoré veci-teda diela si viem predstaviť v svojom byte..
No žiaľ, mnohý z nás tomu nerozumeju...skutočne byť umelcom v pravom zmysle slova je krásne no ťažko zaplatené/finanačne ocenené...
Ale aspoň svojím tvorením môžeš obšťastňovať tých, ktorých máš ráad a , ktorí tomu rozumeju a majú radi teba
A aj fotky sa mi páčili.. smetné bedne, voda, obloha, labutie jazero...
mam za sebou 9 rokov umeleckej skoly a trochu sa v umeni vyznam...tvoje kresby su jednoznacne velmi originalne a pacia sa mi (su take infantilne,super ale, zial, ludia by to asi prirovnavali ku kresbam skolkarov (max tretiakov na ZS)...myslim, ze s tym by si sa asi neuzivil (aj ked svojich priaznivcov by si to isto naslo, bolo by ich asi dost malo)...v kazdom pripade ti drzim palce
Neslo by to,bud si uplne iste..take fotky si spravi kazdy a tie obrazky?tak kreslia deti v skolke takze naco by ludia kupovali tvoje obrazy ak si mozu dat na stenu svoje vlastne vytvori ktore sa nebudu od tvojich vobec lisit?ale napadlo ma,ze ak mas talent na kreslenie a dokazes pekne kreslit krajinky,alebo postavy,choj cez leto do niakej turistickej oblasti sadni si niekde na ulici a maluj pekne krajinku a roznych ludi,podla mna by ich to oslovilo skor,daj do tych obrazov nieco co je tvoje,lebo kazdy umelec ma v sebe nieco,..porozmyslaj
estetickosť je absolútne subjektívna, takže "niečo estetickejšie" asi ťažko začnem robiť.
ale velmi vám ďakujem za diskusiu, ktorá sa to rozvírila. samozrejme, rešpektujem každý názor - aj ten negatívny. oceňujem, že tu píšete, čo si o tom skutočne myslíte. pomáha to dosť. a poháňa ma to dopredu
je samozrejmé, že niekomu sa páčia moje mazanice a niekomu nie. tak to už býva. a je tiež pravda, že také čarbaničky si nakreslí hocikto, ale na druhú stranu to bude aj tak niečo ÚPLNE INÉ. Každý je originálny.
pripada mi to trochu ako v ZUS, kde chodia deti do 12 rokov...ale nemozes mat talen na vsetko, nie? Ja napriklad neviem varit (len vodu do kavy) a este neviem dobre hrat bedminton a volejbal (ale uz som sa vo volejbale polepsil, lebo plazovy volejbal s dobrymi ludmi => zazitok roka)...
Vies co, mohol by si to skúsit. Ale v dnesnej dobe myslim ludia kupuju umenie hlavne kvoli prestíži (toto slovo sa mi nejak nepozdava prestýži?, ja naozaj neviem). Čiže nejde až tak o umenie...
mne sa moc pacia tie fotky.su dobre.a tie obrazky co si kreslil,niektore stoja za to a niektore menej.pacia sa mi tie kontrasty a ta postava s gitarou a este aj dost dalsich.
ten link je nefunkcny, kazdopadne odporucam niekomu ukazat svoje prace priamo, resp. ak si u teba niekto nejaku kresu zavazne objedna, tak nakreslis a potom sa zaramuje aj pripadne... ja zasadne kreslim len na objednavky momentalne
podla toho co myslite umenie viem hrat na husliach harmonike organe a ešte sa učim držim sa pravidla "ve všem dobrej, ale v ničem mistr " a nimi si zarabam na svatbach v kostole na diskotekach proste je normalne ked je diskoteka a ja som z harmonikou a tlupa ľudi okolo spieva somnou? asi ne co?(opijem sa zadarmo proste mne to ide co som investoval do hudobnem vracia sa mi vsedko a dufam že bude takže keby sa šiel niekto ženiť/vydavať icq v pofile
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Vsak opytat som sa mohol. hehe
No musím ti povedať, že s nadšením som si tvoju stránku pozrela páči sa mi tvoja živelnosť, chuť byť prítomný v tomto živote, kde musíš chcieť, hľadať,tvoriť aby si žil!
Moja mama pracovala dĺhe roky v Galérii-mám pozitívny vzťah k umenie...je to krásne, ľudia transformuju svoju lásku. poznatky zo života na dáke dielo...
Tak ako ty tvoje filmy som ešte nevidela ale pozrem...
No a k tým kresbám-super!úplne vážne!,,rozveselili ma,, napríklad, ten s tým ostrovom a žralokom, potom tam máš dáku guľu s vysekom...a už ani nefiem-dôsledok krátkodobej pamäte
Môj Subjektívny názor:niektoré veci-teda diela si viem predstaviť v svojom byte..
No žiaľ, mnohý z nás tomu nerozumeju...skutočne byť umelcom v pravom zmysle slova je krásne no ťažko zaplatené/finanačne ocenené...
Ale aspoň svojím tvorením môžeš obšťastňovať tých, ktorých máš ráad a , ktorí tomu rozumeju a majú radi teba
A aj fotky sa mi páčili.. smetné bedne, voda, obloha, labutie jazero...
ale velmi vám ďakujem za diskusiu, ktorá sa to rozvírila. samozrejme, rešpektujem každý názor - aj ten negatívny. oceňujem, že tu píšete, čo si o tom skutočne myslíte. pomáha to dosť. a poháňa ma to dopredu
je samozrejmé, že niekomu sa páčia moje mazanice a niekomu nie. tak to už býva. a je tiež pravda, že také čarbaničky si nakreslí hocikto, ale na druhú stranu to bude aj tak niečo ÚPLNE INÉ. Každý je originálny.
Ale aspon ze pocuvas blink
jakym fotakom su robene tie fotky?
a este to s tym automatom a schrankou je .
a co bol zac kinobus?vyzera to zaujimavo.
dobré