Ok hoši možno som len dementny a nevem rozoznávať jedlo, ale nikde nepíšu čo je tá otoustená pizdovinka čo davajú k raňajkam a absolutne mi to trhá hlavu, takže ak niekto má takúto vedomosť bol by som rád keby sa o ňu podelil
cca pred 10 rokmi este predavali v macdonalde normalne menucka aj rano. jeden cas som si tam daval vzde na ranajky mcChicken menucko mno a potom zaviedli tieto specialne ranajkove menucka a odvtedy tam uz nechodim. je to naozaj neidentifikovatelna grcanica.
jo inak dakto robil porovnanie cesky a americky mcdonald ja som si vzdy myslel ze je ide o frenčajz (neviem jak sa to pise) a ze sa drzia povodnej recepturi ale picovina. robia si co chcu v amerike dokonca kazda prevadzka inak soli hranolky. u nas ich samozrejme tie spinave kurvy presoluju ovela viac ved tu mame dlhorocnu tradiciu nezraveho jedla este z cias bolsevika.
Tak príloha je buď hranolky (na to by si sa nepýtal) alebo hash brown.
Hash brown je taká úplne mini (asi polka mojej dlane) zemiaková placka, trošku hrubšia. A je to dosť mastné by som povedala , ale mne to chutí...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Hash brown je taká úplne mini (asi polka mojej dlane) zemiaková placka, trošku hrubšia. A je to dosť mastné by som povedala , ale mne to chutí...