@nikkaaa sorry, ze sa staram, ale vsak co je na tom kolko ma rokov? poznam doktorky, ktore medinu zacali studovat v 26 a dovtedy pracovali ako sestricky..
@kikusinna jooj ved v pohode mna to iba zaujma.. lebo ja tiez vysku zacinam neskorsie, a celkom ma to frustruje a medina v podstate kym dokoncis vsetky atestacie a ine veci tak mi to prislo dost dlho, kym zacnes si na seba nejak lepsie zarabat, ja som to nemyslela nijak zle zas
@Nikkaaa No a ? Aj keby som mala 24. tak by som sa na to dala..chodila som na inu VS,no vzdy som chcela ist na medicinu tak sa toho vzdat rozhodne nechcem. Velmi rada prijimem tuto obetu do dobrej 30.kym ziskam aj pripadnu atestaciu,lebo medicina...ta mi za to naozaj stoji.A divila by si sa ako vekovo rozmanitych ludi na prijimackach stretnes. A po dalsie ak by som chcela studovat skolu pre tiul tK som si mohla ist na trapnu verejnu spravu alebo manazment. Len tolko.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
..zaujíma ma,aká bude hranica...
nemyslim to v zlom, len to studium je trochu..dlhe