Ahojte,
moja otázka znie, či máte primeranú váhu k výške. Napríklad podľa BMI (pre znalcov, viem, že BMI mi nepovie všetko, to je jasné), či ste v rozmedzí tej správnej váhy.
Napríklad ja mám 168 centimetrov, 51 kilogramov a BMI je 18,7 - čiže mám
@Eutanazia
Nie vždy je to kokotina. Ako nehovorím, že to hneď odhalí všetky pravdy sveta, nejaké BMI, ale nie je to tak celkom kokotina. Ale tak to je tvoj názor.
@sisooolq no k tej vyske ani moc nie, ale ja ked som vazila 67kg som vyzerala buclato celkom alebo tak viac krv a mlieko a to sa mi uz nepaci, asi to zalezi od danej postavy
ale kebyze je to vaha svalov, tak by to bolo fajn, ako som uz spominala
@momoglamorous
Samozrejme, svaly vždy potešia. ^_^ Aaaa zrejme áno, súvisí to aj od postavy, pretože môže to byť tebe primeraná postava a môžeš pritom vyzerať bucľato, ako hovoríš.
@joplinka
A koľko vážiš? Tak každému, kto chce schudnúť sa zdá BMI ako blbosť, ale ako som schudla, zrazu sa mi trochu zapáčilo aj to BMI, už mi to tak neprekáža.
Mne raz jedna doktorka vysvetľovala, prečo je BMI vlastne celkom dobré.
@obliviate
Momentálne som sa absolútne neriadila BMI, ale tým, že vážiš 44 kg. Ale teda nevadí. Zvyčajne sa neriadim tým presne, čo výjde v BMI.
Celé bmi je pekná hlúposť.
So športovou lekárkou som to riešil zo strachu z BMI nadváhy a je to rôzne, korektné hodnoty bmi sa dajú ťažko zistiť, pretože % pomer svaly vs tuk / fyzické množstvo svalstva / kosti / dynamika tela / aj také veci ako objem pľúc vedia špecifikovať ako je na tom človek so sebou a prípadnou pod/nadváhou.
BMI je fakt len taký planý odvar pre info.
...akosi ma prestáva baviť, že ľudia to tu aj inde na internetoch tak hrotia s BMI a podobnými vecami, veď potom sa človek abnormálne obzerá a mnohým z toho cvakne
@m1rko
Tak to ti zopakujem ešte raz, už som to tu niekde spomínala, myslím. Nehovorím, že ukazuje všetko, čo má, preboha.
Ide iba o to, že to ti ukáže, či máš primeranú váhu. Samozrejme, že aj máš 158 cm a 65 kg a väčšina z toho sú len svaly a BMI sa bude blížiť k hranici nadváhy (je to len príklad), tak je to riadna blbosť.
Jednoducho ti to len ukáže, v akej kategórii sa pri svojej váhe nachádzaš a akému zdravotnému riziku sa vystavuješ, to je všetko.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
a mám asi tak 167 a 55..
Inak neboj sa, všimla som si, že viacero ľudí na to nadáva, pritom tam tie komentáre sú. Možno sa len neobjavia hneď.
Podľa teba je to veľa?
Nie vždy je to kokotina. Ako nehovorím, že to hneď odhalí všetky pravdy sveta, nejaké BMI, ale nie je to tak celkom kokotina. Ale tak to je tvoj názor.
ale kebyze je to vaha svalov, tak by to bolo fajn, ako som uz spominala
Samozrejme, svaly vždy potešia. ^_^ Aaaa zrejme áno, súvisí to aj od postavy, pretože môže to byť tebe primeraná postava a môžeš pritom vyzerať bucľato, ako hovoríš.
@kajs
No, viem si predstaviť.
A tak štyridsaťosem kíl, to znie ozaj málo.
Ale tak nevidela som ťa, neviem posúdiť.
BMI -17,19
ešte by som mohla pokojne schudnúť
A tak že máš dva metre, tak by to nemalo byť také hrozné, či?
@tangerina
Hehe. A tak nemusíš ešte prestať..
@jana2710
Sme dve.
A veď to by už aj stačilo, nie?
A koľko vážiš? Tak každému, kto chce schudnúť sa zdá BMI ako blbosť, ale ako som schudla, zrazu sa mi trochu zapáčilo aj to BMI, už mi to tak neprekáža.
Mne raz jedna doktorka vysvetľovala, prečo je BMI vlastne celkom dobré.
@obliviate
Momentálne som sa absolútne neriadila BMI, ale tým, že vážiš 44 kg. Ale teda nevadí. Zvyčajne sa neriadim tým presne, čo výjde v BMI.
Nevyšlo ti nejaké nízke to číslo?
Si o..5 cm vyššia a vážiš čo ja.
Ale to si sa asi dočítala..
@elmsi
No neviem neviem.
175cm 48kg ides hviezda
Nie nie, ja sa nehádam, že by bolo zlé alebo čo, ale zdá sa mi malé. A medzi niektorými babami tu by som sa cítila asi ako bomba, preboha.
takže spodná hranica normálu. ale nie, som normál.
So športovou lekárkou som to riešil zo strachu z BMI nadváhy a je to rôzne, korektné hodnoty bmi sa dajú ťažko zistiť, pretože % pomer svaly vs tuk / fyzické množstvo svalstva / kosti / dynamika tela / aj také veci ako objem pľúc vedia špecifikovať ako je na tom človek so sebou a prípadnou pod/nadváhou.
BMI je fakt len taký planý odvar pre info.
...akosi ma prestáva baviť, že ľudia to tu aj inde na internetoch tak hrotia s BMI a podobnými vecami, veď potom sa človek abnormálne obzerá a mnohým z toho cvakne
BMI index:
24,24
Index telesnej hmotnosti (BMI)
Množstvo tuku:
16,80%
Približné množstvo tuku v tele
199cm, 96kg, chcem aspon kusok nad 100kg
Tak to ti zopakujem ešte raz, už som to tu niekde spomínala, myslím. Nehovorím, že ukazuje všetko, čo má, preboha.
Ide iba o to, že to ti ukáže, či máš primeranú váhu. Samozrejme, že aj máš 158 cm a 65 kg a väčšina z toho sú len svaly a BMI sa bude blížiť k hranici nadváhy (je to len príklad), tak je to riadna blbosť.
Jednoducho ti to len ukáže, v akej kategórii sa pri svojej váhe nachádzaš a akému zdravotnému riziku sa vystavuješ, to je všetko.
Tak jr to potom super, nič netreba riešiť. Hlavne, že sa nesťažujú ženy, nie?
Tak to je taká nadváha..
Ale čo vidím na fotke, nevyzeráš ako quagmire, nech je to čokoľvek.