Neviete mi nejako poradit, ako spustit Prince of Persia (konkretne The two thones, ale to je jedno) na Win7, ked hra je kompatibilna len s win 2000 a xp? skusal som najst nejaky xp emulator, no bezvysledne. hra je original trilogia Prince od Persia.
@musee tak to je blbost...odkedy som na win7 rozbehal scanner ktory je vyhradne pre xp tak mam iny nazor na win7 pomaly rozbehas aj to co na original xp nejde
spustit hru v rezime kompatibilnom s win xp (sp3) napr.. lepsie ak odskrtnes aj administratorske prava ze ma pouzivat... pre istotu... to je to najjednoduchsie co ma napada...
@frez ten emulator je nejaka doinstalovatelna sucast win7..ale musis mat origos a potom normalne budes mat male okno a tam ti bude bezat xp...
a ta kompatibilita...mozno to pomoze...vytvor si na plochu odkaz spustacej ikony (predpokladam ze to uz mas) a daj vlastnosti a tam kompatibilita > spustit v kompatibilnom rezime a tam poskusaj bud xp sp2 alebo sp3 a tam...este odporucam potom skusit postupne aj tie dalsie moznosti...vypnut vizualne motivy...alebo skladanie plochy alebo zmenu mierky...pri niektorych hrach to pomoze
@frez najdes si kde mas popt2t.exe (myslim ze tak sa to vola) pravy klik -> vlastnosti -> karta Kompatibilita... tam to vsetko mas... se spustat v rezime kompatibilnom s: vyberies si OS, a dole mas ze spustat s administratorskymi/spravcovskymi pravami... ak si to spravne pamatam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
» lmgtfy.com/?q=prince+of+pe...
» lmgtfy.com/?q=prince+of+pe...
a ta kompatibilita...mozno to pomoze...vytvor si na plochu odkaz spustacej ikony (predpokladam ze to uz mas) a daj vlastnosti a tam kompatibilita > spustit v kompatibilnom rezime a tam poskusaj bud xp sp2 alebo sp3 a tam...este odporucam potom skusit postupne aj tie dalsie moznosti...vypnut vizualne motivy...alebo skladanie plochy alebo zmenu mierky...pri niektorych hrach to pomoze