harry potter je tv shows? nechcem tu ziadne hadky vyvolat ani nic, len sa pytam, ze ako je mozne, ze harry potter je v takej kategorie, alebo ako to mam nazvat, hmm, su to predsa filmy, niezeby som bola fanatik do HP , hehe, no ale dobre, tak aspon mam k
tak tie hviezdne vojny by fakt mohli mat vznesenejsie postavenie a co sa tyka toho harryho pottera, tak som sedmicku citala na nete uz davnejsie a zistila som, ze detske casy su uz asi prec, lebo predtym ma potter priam fascinoval, teraz... tudle
ale vsak harry dospel, t amusi to mat grady, je to supa, naj cast, konecne s avratila k svojmu stylu, akym pisala do stvorky, inac este pripomienka dalsia: KDE JE BIOLOGIA? VIDIM FYZIKU, MATIKU, DAKE PRIRODNE UKAZY, A BIOLOGIA?????? VEDA, KTORA JE VECNA, NEKONCIACA, NAROZDIEL OD NEMENITELNYCH FYZIKALNYCH ZAKONOV? GENETIKA JE PREDSA NASA BUDUCNOST...
hmmm, lenze zase by som tak do vetra nepisala, rowling je moj vzor, nekrritiizujem ju len tak, a viem , co hovoirm, petka rozhodne obsahuje pasaze, ktore ovplyvnili jej pisaelsku dusu, navyse je roztahana, ma siahodlhe opisy, co u nej nie je zvykom, rpavdepoodbne sa pokusala napodobnit tolkiena ale nie nie rowling & tolkien are the best
Mne sa tiež päťka zdala rozťahaná, a aj deprimujúca, ale ani JKR ju nijako extra neobľubuje, čítala som, že vravela, že keby mohla, strašne veľa by na tej knihe pozmenila a určite by ju spravila menej rozvláčnu.
A sedmička je super a som spokojná s koncom, len trošku mi chýba čaro prvých dielov. No Harry má predsa len 17 a jeho život nemôže byť večne rozprávka..
ja som fanatik, priznavam...ale sedmicku som este necitala....odolavam...lebo vioem, ze ked ju docitam, skonci moje detstvo,a aj ten posledny kusok fantazie zanikne....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a bezruka100nozka-kedze si to citala na nete tak to bol len amatersky preklad, ktory urcite nemal moc co do seba...cize je to asi sposobene tym...
Mne sa tiež päťka zdala rozťahaná, a aj deprimujúca, ale ani JKR ju nijako extra neobľubuje, čítala som, že vravela, že keby mohla, strašne veľa by na tej knihe pozmenila a určite by ju spravila menej rozvláčnu.
A sedmička je super a som spokojná s koncom, len trošku mi chýba čaro prvých dielov. No Harry má predsa len 17 a jeho život nemôže byť večne rozprávka..
smutneee ale citam to pokracovanie.... co tu ukazovali ... ooplne fajnove je