zaujimavy nazor, ze to, co ma chut masa zvyraznit a upravit a spravit lepsou podla niekoho to maso pokazi EPiC
osobne do pacu vzdy pridavam cesnak, cerveno-paprikovy "nalevik" s troskou kecupu, sojovej omacky, tabasca.. rad si tam pridam aj provensalske a bazalku, ale ich chut sa trosku potlaci.. ak robim panenku, alebo ine maso, tak cesnak davam az pred pecenim/grilovanim do masa, kde som si narezal dierky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
osobne do pacu vzdy pridavam cesnak, cerveno-paprikovy "nalevik" s troskou kecupu, sojovej omacky, tabasca.. rad si tam pridam aj provensalske a bazalku, ale ich chut sa trosku potlaci.. ak robim panenku, alebo ine maso, tak cesnak davam az pred pecenim/grilovanim do masa, kde som si narezal dierky
alebo len poliat olejom, vegeta a komplet zasypat pokrajabou cibulou, by si sa cudoval co to za lakocinku z toho maska spravy
improvizacia...ta je najlepsia