Potrebovala by som pomôcť vybrať vhodnú knihu aby som sa mohla dôkladne pripraviť na bilingválne gymnázium. V knihe by mala byť vysvetlená celá gramatika (hlavne časy) + nejaké testy. Budem vďačná za každú pomoc
Naozaj sa neuč je to absolútne zbytočné a aj tak všetko čo sa naučíš ty sama doma prejdete v škole za týždeň uži si prázdiny lebo na bilingve bude toho viac ako dosť
Prvy rok sa ucis vsetky casy ,aspon ja som to tak mal ..cize nepripravuj sa ,zbytocne ,radsej sa uc pocas roka ,budes to mat tazke ,ale da sa to zvladnut,idem do druheho to bude uz ine na ktore si chces podat prihlasku v PO ? Velky vyber tu asi nemas
@dominikp Ja sa dosť bojím, že ma neprijmú tak sa chcem dobre pripraviť na prijímačky (nie teraz v lete ale až cez školský rok)... Hej v PO ich neni veľa ja dávam na obidve (sv. Moniky a na Konštantínovu)
@macko282 na Moniku som robil prijimacky,urobil som ich ,ale ,ehm,iba dementi mozu otvorit jednu triedu a vziat 30 ,ked sa im prihlasi na prijimacky pomaly 90 ziakov..chapem,nemaju tolko miesta ,ale aj tak..cize ,ak tam chces ist,tak sa musis pripravit,lebo tam to je tazsie sa tam dostat..na konstantinovej to vazne ide dolu vodou..na gojdica sa ale dostanes aj keby si nechcela,beru uplne kazdeho ..neviem ako to je este na sukromnom,ale pravdepodobne platit navyse sa ti asi nebude chciet,zase mas tam male triedy..neviem aoo to teraz funguje na takej monike ,kde ich je 30 v triede,jasne delia sa ,ale aj tak..cize na tvojom mieste si davam do zalohy gojdica
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov