na nejakom online knihkupectve som videla nieco podobne. nebolo to presne toto ale bola to matematika na prijimacky na ekonomicku univerzitu, hlavne na EUBU. popozeraj na martinus.sk alebo gorila.sk ...tusim tam to bolo
a treba ti to? euba síce každému tlačí do hlavy, že ich knižka je najlepšia a najlepšie ťa pripraví na ich prijímačky (+ich kurzy samozrejme).... ale i tak si myslím, že ak si bola na strednej v matike dobrá, tak sa bez tej knihy zaobídeš prípadne ti postačí napr. aj niečo také, ako píše @matii .
a fakt netuším, koľko to stojí, tipla by som to tak na 8€ ale to je čiste iba tip, nemám tušenia
@luc.ka na škole je doučovanie zvlášť pre 4. ročník..a ja si nedovolím tvrdiť že osm v matike super. Je to možnosť - zadarmo a ide sa tam z tejto knihy. Minulý rok si ich objednávali ale vtedy som nemohla, tak teraz zháňam, lebo je to dosť na prd, je nutné aby ju mal každý.
@dudri nechcem to podceňovať určite.. ved čo tým stratím.. Zahraničnoobchodné podnikanie (taký favorit) a potom druhá voľba z tej školy je Ľudské zdroje a soc. manažment (kebyže..)
kasli na knihy, nic to nepomoze..dotanes sa tam ked mas zaklady a vies trosku logicky mysliet a da sa aj odpisovat, taci aby pred tebou sedel nieko kto to vie .-D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a fakt netuším, koľko to stojí, tipla by som to tak na 8€ ale to je čiste iba tip, nemám tušenia
A kúp si ich priamo na univerzite, nevyjde ťa to veľa, do 10 eur myslím.
Ak sa chceš niečo spýtať, TS