ahoj, ako sa čo najefektívnejšie pripraviť na prijímačky na preferovaný gympel, ktoré sú 14.5.? z matiky a sloviny..chodím na doučovania.. robím si cvičné prijímačky ale stále mám pocit že ešte dosť veľa toho neviem a bojím sa že na prijímačkách budú tie
aj ja som robila prijímačky Hroozne som sa bála,lebo čo som kukala testy z predchádzajúcich rokov,vyzeralo to dosť ťažko..tiež som chodila na doučká,hlavne čo sa matiky týka,tá mi až tak dobre nejde ale snažila som sa tie príklady,čo som nechápala rátať,kým som neprišla na ten postup,a fakt mi veľa pomohli aj tie doučká ..toto som robila fakt že od septembra,drela som totálne,len aby som sa na tú školu čo chcem dostala..a zobrali ma tie prijímačky nakoniec neboli tak ťažké..neviem,či to bolo tým,že som sa tolko učila,alebo som len mala šťastie na ľahké príklady..každopádne myslím si že ti k tomu už niič viac netreba,uč sa ďalej,hlavne si rob testy,aby si vedela aké otázky tam približne budú..a čo viac?už snáď len to,že nestresuj a pojde to ľahšie..držím palce
@2 od septembra? no moju ty bnoh my sme boli radi ked sme sa ucili tyzden pred primackami a to som bola na jednom gymply druha a na druhom 5ta v poradi
@anonymm1 podla mna je lahsie sa dostat na gympel ako tam vydrzat a urdzat sa tam s prijatim som nemala vobec preblem, ale v prvom rocniku a hlavne prvy polrok som to chcela milion krat vzdat. Najdolezitejsie je nevzdat to, verit si, zvyknut si na novy system ucenia... a pod. neboj to zvaladnes PS: keby som sa mala rozhodnut druhy krat, rozhodla by som sa znovu pre gympel
No ja som teraz pred pár dňami (26.marca) robila prijímačky na bilingvál do Sučian, čož je celkom silná škola. Hlásilo sa... myslím... 480 detí? A brali 96. Ja som bola 14-ta podľa testov, celkovo 19-ta. No a príprava? Po novom roku som si povedala, že treba niečo robiť. Prvé pretestovanie som prebehala vonku Ďalšie tri som si poctivo odpočítala (ani na jednom som neprešla, na to pozor!). Po prvom alebo druhom som si začala vybavovať doučká, na tých som dokopy bola asi tak 3krát. No a doma som mala veľa kníh ale no, nešlo to, nechcelo sa mi Spoliehala som sa na osud, no A keď som sa naučila počítať a určovať všetko z pretestov, na prijímačkách bolo niečo celkom iné Takže som vsadila na to, čo som vedela, zvyšok tipovala. Poprípade mi to dávalo obrázky A vedela som že sa tam väčšinou striedajú len dva druhy odpovedí, takže pohoda. No a hlavne sa upokoj, vezmi si to tak, že keď ťa nevezmú, nič sa nestane, hory sa nescvrknú, moria sa nevyparia, život nevymizne a ostatný ťa budú mať beztak v piči . No a proste klídek, nadopuj sa čokoládkou (za mňa to spravila kamarátka) a pred prijímačkami sa poriadne vyspi. No a hlavne sa tými poučkami "nepredávkuj" lebo sa ti to zmieša šicko do jedného Veľa šťastia! Jou a deň pred prijímačkami sa venuj sám sebe, na nič nemysli, na všetkých kašli a uvedom si že ideš len ty za seba a že ostatný sú proste ostatný, ide o teba, nie o nich. A nenechaj sa huckať slovíčkami ako veľa šťastia Kamarátku dobre že zo školy na rukách nevyniesli, stále opakovali ako im bude chýbať... Hm, o rok možno Pa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov