ahojte ako ste sa pripravovali na právo? ak súkromne a pomohlo vám to, tak by ste mi mohli dať kontakt na niekoho, kto vás doučoval a ak prípravné kurzy, stačilo to ?
Neucil som sa vobec ani sekundu a aj napriek tomu som mal dost bodov na to, aby som sa dostal aj na denne studium
A skusky som robil na UK. Ak ta to zaujima.
@semhamforas noo veď nad tým rozmýšľam ... len na tie prípravné kurzy alebo doučká chodiť chcem, aby som potom nestresovala, že to nespravím a čo? stačilo ti to, čo si sa učil do školy, či si mal šťastie? alebo je to viac zamerané na logiku ?
nechodila som na žiadne kurzy ani doučká.
ono sa to aj tak nedá naučiť. neviem ako fungujú prijímačky teraz ale vtedy zverejnili asi milión otázok, ktoré môžeš dostať. ja som vypracovala asi prvých 100. na väčšinu som aj tak odpoveď nenašla nikde a aj tak sa to neni šanca naučiť.
sa nauč na maturu z dejáku, nosky, potom si naštuduj niečo o EÚ a maj všeobecný prehľad a neni problém sa dostať :letim:
@lejs bolo tam dost logiky neviem ci viac ako polovica otazok a potom par otazok z historie a sucastneho politickeho zivota. No zvacsa take, ze odpoved vedel kazdy clovek s nejakymi vseobenymi vedomostami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
A skusky som robil na UK. Ak ta to zaujima.
ono sa to aj tak nedá naučiť. neviem ako fungujú prijímačky teraz ale vtedy zverejnili asi milión otázok, ktoré môžeš dostať. ja som vypracovala asi prvých 100. na väčšinu som aj tak odpoveď nenašla nikde a aj tak sa to neni šanca naučiť.
sa nauč na maturu z dejáku, nosky, potom si naštuduj niečo o EÚ a maj všeobecný prehľad a neni problém sa dostať :letim:
Ale len v prípade, že chceš študovať na Slovensku.