Máte niekto skúsenosti s prípravnými kurzami na Univerzite Pavla Jozefa Šafárika odbor zubné lekárstvo? Kto má v pláne tam ísť toho roku? aká je tam cena?
cena je vysoka, je to podla mna uplne zbytocne, testy si pisat mozes aj doma a vobec ti to nezaruci, ze sa dostanec. Podla mna je to viac strata casu ako uzitok.
No, ja som tam chodila, prijimacky mam teraz v stredu... Mozem ti povedat ze ma to svoje klady aj zapory,.. ale skor tie zapory, tie podklady sa mozes naucit aj doma sam, na kurze ti nic nevysvetlia, a ani k prikladom ti nic nepovedia... jedine pozitivum v tom vidim to ze aspon poznam tie priestory a viem ako to na fakulte vyzera inak... za velke peniaze malo muziky,.. uvidim na prijimackach ako to dopadlo to usilie tam vobec chodit lebo vela krat sa mi tam uz nechcelo stracat cas, ale nedavam tomu velke nadeje.. cize ti mozem kludne s cistym svedomim povedat ze to za tie peniaze nestoji
Ja som chodil, chodíš na kurz spolu s tými čo idú na VL, cena je dosť vysoká 2 x 350 €, pokiaľ sa dokážeš donútiť naučiť sa sám, tak ti to netreba, mne to pomohlo najviac v tom, že ma to donútilo naučiť sa to, keďže som mal vtedy maturity a iné povinnosti. Pokiaľ niečo nevieš, tak sa pokojne opýtaš, cena je dosť vysoká, a keď sa na to tak spätne pozriem tak je pravda, že za veľa peňazí ide o málo muziky. Pokiaľ však chodíš súkromne výde to drahšie, ale ten prístup je individuálnejší. Pokiaľ si tak šikovný, že ti to ide samo a nepotrebuješ vysvetľlovať a dokážeš sa sám donútiť, tak ti to netreba.
@schrodingerovamacka ano mas pravdu, jasne plati stare zname ze radsej sa opytat, vyzerat hlupym na par minut ako sa neopytat a byt nim cely zivot... ale ked nema chlapec odvahu , tak nech tam nejde hoci sa spytas nejaku jednoduchu vec, u vyucujucich alebo ako to nazvat som nepocitila pochopenie alebo ako to povedat.. ta uz hned beru za hlupaka.. to je vse..
Ja som tiež chodila ale len jeden polrok na chémiu aby som spoznala ten systém otázok a priestory. Súhlasím s názorom, že ak sa dokážeš prinútiť učiť doma sám žiadne kurzy ti netreba. Do Košíc ma na všeobecné vzali, skúšky som mala pred týždňom a na zubarine som skončila 58. Budem dávať asi ešte odvolanie, radšej by som šla tam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
@jematko nauč sa poriadne testovnice a si tam, kurz nepotrebuješ
chodila každú sobotu a či jej to pomohlo ti môžem napísať budúci týždeň.. tuším že dnes alebo v stredu má skúšky...
Podľa mňa to až taká kokotina nie je ,kedže je tam dobrý nátresk ...
@mumka9 urcite sa posunie hranica. Napriklad aj ja davam prednost zubarine v Brne pred Košicami.
Skvelé, gratuluujem . A na ktoré výške teda?