Ja som tam chodila tento školský rok (tuším v októbri mi začínali a končili teraz v marci) a chodila som na kurzy, ktoré organizoval SIV, konkrétne na kurz ekonómie a môžem len odporučiť. Kurz zahŕňal matematiku, ekonomiku a jeden cudzí jazyk. Vybrala som si tento hlavne kvôli tej ekonomike, pretože na škole ju nemáme vôbec a keďže z nej mám robiť prijímačky tak sama by som sa to asi nenaučila... No som rada, že som tam chodila aj kvôli tej matike, pretože nám všetko skvele vysvetlili, prepočítalo sa množstvo príkladov a naučia ťa dosť vecí počítať jednoduchšie a skrátene
Určite odporúčam každému (aj keď to sobotné vstávanie bolo niekedy riadne otravné )
Ja som chodila kurzy zo SIV a potom aj na intenzivny v juni. Pokial viem tak zo SIV zacinali kurzy uz skor, tak asi chces info z intenzivnych a tie ti mozem len odporucit. Ja som chodila na gymnazium a preto som isla na kurz z ekonomie a velmi mi to pomohlo. Presli sme testy z predchadzajucich rokov a nieco podobne bolo aj na prijmackach.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
Určite odporúčam každému (aj keď to sobotné vstávanie bolo niekedy riadne otravné )