Ahojte Chcem sa opýtať, hlavne dievčat-žien- či ste už niekedy skúšali zosvetľovanie blond vlasov harmančekom?? Ak áno, aké máte skúsenosti? Je to ako keď si farbíte normálnou farbou?? Vlasy vám potom odrastajú a musíte "farbiť znova" ? Alebo je to fak
je to len zosvetlenie ..nič svetoborne od toho nečakaj...je možne že to ani nebude vidieť...ja si o tom myslim že j to hluposť nie jedenkrat sm to skušala a nič
nemyslím si, že by dokázal zosvetliť nejako výraznejšie, skôr už len zvýrazní pôvodnú blond... ale možno v kombinácií s citrónom a keď si budeš z toho robiť pravidelne zábaly, nejaký mierny účinok to bude mať
v lete sa zvyknú vlasy zosvetliť samé,, v kombinácii slnko+chlórová voda v bazéne.. ale keďže je už pomaly koniec leta, tak skús ten harmanček, alebo nejaké šampóny na blond vlasy
@clickhere Ja som to naposledy videla v DM-ku a je to na viac použití, vpodstste si to dávaš podľa toho ako veľmi si chceš vlasy zosvetiť... keď som to ja používala fakt krásne mi vyťahalo vlasy akurát že som asi mala alergiu lebo ma potom svrbela hlava, ale kamoške som to odporučila a jej z toho nič nebolo, takže myslím, že by to mohlo byť vpohode.... a potom na krabičke budeš mať návod....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Zbytočne si ničiť vlasy :/ aj tak zistíš časom že prirodzená tvoja farba je najlepšia