ahoytee mam taky mensi problem...teda dost velky treba si mi vybrat vysoku skolu a ja sa neviem rozhodnut ( celkom by ma zaujimali Prirodne vedy..ale som pocula ze je to dost tazka skola...please vyjadrite sa niekto kto chodi na tuto skolu ci je to velm
aka zoologia ci fyzioologia???ved to su predmety v aprobacii biologia...studujem biologiu a je to riadny masaker...to sa neda s gymnazialnym ucivom porovnat , fakt tazke, musis vediet poznavacky 200 raslin, 120 bezstavovcov + latinske nazvy...uz idem do tretiaku , no na fyzilogiu som sa ucila na skusku len 8hodin a na zoologiu asi tyzden...ked to tak zhrnem , ked sa ucis , nemas problem...
njn zoologia sa dala celkom...fyziologiu zivocichov tusim nemam ale v zimnom mam fyziologiu rastlin tak som zvedavy co to bude
@4 hh tie poznavacky poznam hlavne z tych rastlin zo zivocichov sa nam to nejak vyhlo nastastie zial ja mam velky problem s chemiou kedze som chodil na strednu elektrotechnicku
@6 akoze ja som tie rastliny poznavacku spravila az na druhy krat, brutalne clovek si mysli ze to vie a na odpovedi sa to tak dokonale dopletie vsetko, ta latina hlavne
@14 ee ja nemam biologiu nazov odboru mam v profile...my studujeme agrobiologiu a zo ziaciatku vseobecne a potom je zamerana len na polnohospodarske plodiny a zvery
ak si myslela biolu na UKF tak tam chodil kamos a ten to vzdal bo to vraj nezvladal
ano , myslela UKF , nr...ja mam k tomu aj chemiu...no nevedela som do coho idem , keby viem , ze maju take naroky , ani by som nenastupila do prvaku , no teraz by bola skoda sa na to vykaslat...
@23 omfg to ti gratulujem ty si musela mat ake znamky segra sa do Brna aj bala ist vyskusat a do KE ju neprijali...ale to je divne ved chodila na sindolku
zorkadva: nič nie je tak ťažké, keď vieš byť zodpovedná, neovplyvňovať sa lajdákmi a podobne, ale vážne...ja chodím do košíc na prírodné vedy a idem do štvrtého, takže ti môžem od srdca povedať, že v BA majú veľkú výhodu a to, že na magisterskom sa katedry delia na viac špeciálnejšie ako tu, ja napríklad chcem ísť ďalej z fyziológiou rastlín, ale je tu také ALE, že tam v BA je taká katedra, tu je iba katedra botaniky, je to hlavne preto, lebo tu nechodí toľko ľudí, sme menšie mesto, zbytočne preto nadávať na našu školu, a okrem toho troch usa preháňa, kto povie, že bc znamená nič, v zahraničí som ppočula, že si tento bahcelor titul aj vedia vážiť, a polemizovať o tom, ktorá škola je naj na slovensku je úplne zbytočné, môžme mať rebríčky, ale vo svete naše školy nikto nepozná...poznajú československo, a maximálne carlos university ...aj v košiaich môžeš chodiť na prírodné vedy, to je jendo teraz, ale na magisterské si daj potom prihlášku do BA radšej ja nechcem stade, kašlem na moju školu, ja už nenájdme lepšiu školiteľku, akú mám, a nechcem sa jej vzdať za žiadnu cenu, aj keby mi ponúkli ísť na oxford!
to že ti dakto povedal, že je naša škola ťažká je pako, čo si myslí, že keď raz mu vyjdú fintičky, ťaháčiky, tak n tom je aj založená škola...ha...ha...ha
mimochodom, fyziológia zverov a zoologia1 a 2 sú super predmety, ale čo máš ešte lepšie, skvelí učitelia, s každým sa tam už poznám, sú skvelí, ochotní, zábavní, vynikajúca atmosféra je tam furt keď tam prídem, mali sme tam aj štátnice
zipporah-- diikes si ma fakt trochu potesila...som sa zlakla ze je to naozaj az tak tazke...a je to mozne chodit bc do KE na Mgr.ist do Blavy?? ci ako to je??
@15 skacem po strop od radosti (ironia) ...Ale nie, tak celkom ma tesi ze v dalsich rocnikoch su o dost zaujimavejsie premety a aj mne tematicky blizsie
@21 neboj, biologia je minimalne tak tazka ako veterina podla mna a taktiez matika, fyzika, chemia...proste sa treba zmierit s tym, ze prirodne vedy su tazke, ale vobec nie nezvladnutelne nie je sa coho bat, staci sa len ucit, neflakat to uplne a potom sa da, v pohode...
zorka, je to možné, prečo nie, kolegyňu teraz vzali na magisterské molekulka v prahe, čo je brutál a závidím jej...no pokiaľ naozaj si objektívna v hodnotení učiteľov...tak áno, lebo mám taký postreh, že veľa študentov nadáva do luftu, bez rozmýšľania, inak ich zrejme strašne bolí pochváliť učiteľa...ja sa snažím vidieť to dobré a hlásam dobrú spontánnu prirodzenú komunikáciu s hocikým, čo ocenia niektorí učitelia a tak sú v pohode, čo pre iných nemusí platiť, lebo sú si sami na vine, ich problém, na katedre zoo je fantasticky, a myslím, že aj na botanike, po štátniciach hej, si to myslím, bola som šťastná
čo máte proti veterine? je to silná komunita na slovensku, vybitá škola, ale veľa veľa možností, tá škola má kopec medzinárodných vzťahov, je to veľké plus, že je jediná...a darí sa jej, keďže priestory sú na peknej úrovni, však hneď vedľa nej bývam, tak vidím, aj keď jedna budova vyzerá jak šťanky a hovná dokopy...
a tak poviem, že prírodné vedy sú ľahké...kdežto medicína...to je makačka! aj fyzika, koho to nebaví, informa tiež, strojárina, technika...tam človek nemá vôbec šancu, pokiaľ mu to naozaj nejde, biolu sa človek ešte naučí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
@4 hh tie poznavacky poznam hlavne z tych rastlin zo zivocichov sa nam to nejak vyhlo nastastie zial ja mam velky problem s chemiou kedze som chodil na strednu elektrotechnicku
ak si myslela biolu na UKF tak tam chodil kamos a ten to vzdal bo to vraj nezvladal
to že ti dakto povedal, že je naša škola ťažká je pako, čo si myslí, že keď raz mu vyjdú fintičky, ťaháčiky, tak n tom je aj založená škola...ha...ha...ha
hahaha, zipporah
@21 neboj, biologia je minimalne tak tazka ako veterina podla mna a taktiez matika, fyzika, chemia...proste sa treba zmierit s tym, ze prirodne vedy su tazke, ale vobec nie nezvladnutelne nie je sa coho bat, staci sa len ucit, neflakat to uplne a potom sa da, v pohode...
čo máte proti veterine? je to silná komunita na slovensku, vybitá škola, ale veľa veľa možností, tá škola má kopec medzinárodných vzťahov, je to veľké plus, že je jediná...a darí sa jej, keďže priestory sú na peknej úrovni, však hneď vedľa nej bývam, tak vidím, aj keď jedna budova vyzerá jak šťanky a hovná dokopy...
a tak poviem, že prírodné vedy sú ľahké...kdežto medicína...to je makačka! aj fyzika, koho to nebaví, informa tiež, strojárina, technika...tam človek nemá vôbec šancu, pokiaľ mu to naozaj nejde, biolu sa človek ešte naučí