Ahojte chcela by som trochu zosvetliť vlasy, no skôr, ako si ich prefarbím by som chcela nejaké domáce rady. Samozrejme- slniečko- to viem. Potom som sa na iných forach dočítala, že citrón, ale vraj to velmi nefunguje. Takže, skušal to niekto? Prirodne zo
šampon proti lupinám, ale naozaj takto 'prírodne' veľmi nijak .. ešte peroxid zmiešaný so šamponom vraj trochu zosvetľuje, ale tak to nie je moc prírodné
citron funguje, ale tiez len v kombinacii so slnkom celkove to slniecko je zaklad a trosku tomu pomozes, ak vlasy postriekas tym citronom alebo vodou...
ja osobne by som ti navrhovala, ak chces vlasy presvelit a nechces ich znicit, par vrchnych pramienkov odfarbit slabsim peroxidom (pri tvojej farbe vlasov staci) a v podstate dosiahnes efekt, ktory chces...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Vraj pomáhajú aj kamilky a podobne, ale osobne som nevidela poriadny úspech.
ja osobne by som ti navrhovala, ak chces vlasy presvelit a nechces ich znicit, par vrchnych pramienkov odfarbit slabsim peroxidom (pri tvojej farbe vlasov staci) a v podstate dosiahnes efekt, ktory chces...