Je normálne, keď chalan sľúbi, že sa ozve, aby sa dohodlo stretnutie (len čas) nakoľko nevie či bude doma alebo nie.... a na ďalší deň povie, sorry zabudol som na Teba ? Stáva sa Vám to ?
alebo jednoducho povedane zabudol lebo robil nieco ine a stratil pojem o case a ked uz bolo neskoro tak potom sa uz ani neoplatili chodit muz vacsinou chodi bud nacas pripadne niekolko minut hore dole alebo vobec cest vynimkam su aj zenstili muzi
neviem... proste, vysvetlil spôsobom, mohla si sa ozvať aj ty, zabudol som a som bez kreditu, inetrnet mám odpojený (vážne ho má odpojený) a tipujem to skôr na paintball
@lucinka7 u mna je to tiez tak, ze ked niekto nieco odomna chce nech sa ozve, lebo ja sa stale sustredim vacsinou len na to co momentalne robim a na ostatne veci nemyslim
ono, ak sa to stane raz, dva razy, tak dobre...ale ak je to už pravidelne, a viackrát zabudne ako si spomenie, tak to už by som potom rozmýšlala nad tým, či mu za to stojím....lebo ak chalan chce vidieť dievča, tak na to stretnutie, ani na to že sa majú ešte dohodnúť nezabudne...
ale ak je to fakt prvý raz, tak to ber s rezervou, mohol toho mať viac alebo niečo také
ono... teraz sa mi stalo, že mi prvýkrát povedal, prepáč zabudol som a to tiež po tom, čo som mu zavolala (bezkreditový), má toho dosť...len mi to príde divné, tak som bola zvedavá na skúsnosti /názory/ iných
Zabudam uplne bezne. Keby som nemal na vsetkych svojich zariadeniach reminder, tak zabudnem ist aj do prace. Niekedy sa mi dokonca stava taka vec, ze je utorok a ja rozmyslam, ci bol vcera piatok. Ak by sa zenska za taketo malichernosti bola schopna na mna urazit, tak by som ju asi poslal kade lahsie. Mam tolko povinnosti, ze jednoducho nedokazem mysliet na vsetko.
hej stane sa, viackrát sa mi to stalo.. aj keď som úprimne chcel ísť s tou osobou von, preto si už dávam na všetko pripomienky... v mojom prípade za tým ozaj nič netreba hľadať, ale nevylučujem že niekto to môže robiť aj zámerne.. hlavne to nepreháňajte s tými konšpiráciami..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
a potom ešte zdrbáva, že sa neozvala druhá strana, keď bolo zjavné, že zabudol..
» runrun.es/wp-content/uplo...
neviem... proste, vysvetlil spôsobom, mohla si sa ozvať aj ty, zabudol som a som bez kreditu, inetrnet mám odpojený (vážne ho má odpojený) a tipujem to skôr na paintball
ale ak je to fakt prvý raz, tak to ber s rezervou, mohol toho mať viac alebo niečo také
ono... teraz sa mi stalo, že mi prvýkrát povedal, prepáč zabudol som a to tiež po tom, čo som mu zavolala (bezkreditový), má toho dosť...len mi to príde divné, tak som bola zvedavá na skúsnosti /názory/ iných
@18
ďakujem toto potešilo
Ja by som ho dobila, keby zabudol.
možno zle vstal,
....
je veľa tých možno, teraz to nevyriešime,
ale keď sa nabudúce budeš správať ináč, maj na vedomí, že možno naozaj zabudol