bože môj deti vy ste už šalené z tých stredných škôl... keď to neprišlo tebe tak zrejme ani nikomu inému, lebo to rozosielajú naraz v jeden deň druhou triedou, ktorá odosiela hocikam po Slovensku 2 dni...
Hej hej máš pravdu všetci sme šialený z tých škôl Si rada ? Spýtala som sa pretože keby som vedela už teraz že ma nezobrali kam chcem tak sa to dá ešte nejako vyriešiť Ale o taký týždeň už nie
@stratenadeva hej, ale logicky keď ti nedošlo tak nedošlo nikomu a aj keby niekomu došlo, tak ti asi veľmi nepomôže to, či jeho prijali, keď on nemá tušenie o tom, či prijali teba... okrem toho, včera bol štátny sviatok, čo tiež zbrzdilo poštu, tak vychladni
každý deň je tu diskusia "došiel vám papier o prijatí?"... no zapojím rozum, pokiaľ nebývaš v inom štáte tak asi ti príde v rovnaký deň, ako ostatným
okrem toho, keď ťa nezobrali tam kam si chcela, tak sa dá poslať ešte odvolanie (lebo niekto koho zobrali ju mohol mať ako druhú školu a nepôjde tam a uvolní sa miesto), odvolanie ti môže dôjsť po zápisoch a ty zo školy, kde si sa zapísala môžeš zobrať zápisný hárok a odniesť ho na tú školu, na ktorú ťa zobrali na základe odvolania do KONCA PRÁZDNIN... tak mi nehovor, že o týždeň už nič nespravíš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
každý deň je tu diskusia "došiel vám papier o prijatí?"... no zapojím rozum, pokiaľ nebývaš v inom štáte tak asi ti príde v rovnaký deň, ako ostatným