Prispievanie do rodinného rozpočtu aj keď som už osamostatnený
Som študent vysokej školy, ktorý okrem študovania taktiež pracuje na polovičný úväzok. Doma už nežijem ale žijem s priateľkou v podnájme, ale i tak prispievam doma na rodinný rozpočet 100 EUR mesačne a navyše nechávam aj cca 100 EUR výživného. Je to dosť?
je to tvoja dobra vola podla mna, ze davas domov peniaze, pokial tam ani nebyvas ... mne osobne by ani nenapadlo davat rodicom peniaze, ked uz tam nebyvam lebo som im len ulahcila financne, ze som odisla.
akože chápem aj pomoc rodine aj keď tam už nebývam,ale chápem aj @3 , len mi je čudné,že aj keď ťa predpokladám neživia príde im málo to čo im z dobrej vôle posielaš...zo svojho asi tiež nie pár tisícového platu. :/
hmmmm tak tomu akosi nerozumiem.... že prečo vlastne im psielaš nejaké peniaze... akože asi by to davalo zmysel keby mas dost vela penazi a chces aby sa vasi mali dobre ale takto...
Ja s rodičmi nebývam, ale aj tak im prispievam, lebo keď prídem domov, veľa veci si vždy zoberiem, takže to beriem ako kompenzáciu. Ale keby s nimi nebývam, nechodievam k nim a nič si neberiem, tak by som im neprispieval....
Keď som bývala s maminou prispievala som 100e(bývanie, strava), súrodenci tak isto. Teraz už bývam s priateľom a prispievam o dosť viac, najradšej by som sa presťahovala naspäť, lebo takto neušetrím ani pre seba, nie ešte mamine posielať neaké peniaze
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov