Pustila by som ho, ale hnevala by som sa. A viem, že aj on by sa hneval, keby to malo byť naopak, takže si myslím, že takému niečomu sa skrátka vyhneme
A co som jej otrokar, aby som ju mal niekam pustat/nepustat? Nadseny by som asi nebol, pretoze prilezitost robi zlodeja, ale ako povedala @mamradadeli ked chce clovek podvadzat, tak podvadza aj tak...
takto to dost dlho bolo a necitila som sa opravnena nakazovat mu s kym ma byvat a s kym nie. nehovorim ze mi to bolo dvakrat prijemne, no tiez si nemyslim ze natlakom sa da nieco dosiahnut. ako som to tu uz kedysi pisala, ak nechce podviest tak nepodvedie ani ked s nou spava v jednej posteli a ak chce podviest tak si vzdy najde cestu.
Nevadilo by mi to. Býva na priváte aj s babami a je to OK. Na čo by som bola s niekým, komu nedôverujem? Viem, že ma má rád, tak prečo by som sa mala trápiť?... A nerozumiem vzťahom, kde jeden druhého niekam "púšťa"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
co ale neznamena, ze by som z toho bola nejaka nadsena
Ale celkom dosť by mi to vadilo...
teda..zakázať by som mu to nemohla
no dosť by ma to znepokojovalo..a asi by to celé zle dopadlo.
To je cisto jeho rozhodnutie...
Pacit by sa mi to moc nepacilo ale akonahle viem ze si doverujeme tak by som to prekusla
tak keby mám teoreticky frajera,ktorému verím,dôverujem,bla bla,tak myslim si,ze by to malo byt v pohode