som prváčka na strednej a som na prive, kde mi je nechutne SMUTNO... Viem, bolo to hlúpe ísť od prvého ročníka SAMA na privát, ale proste nejak som si nevedela dobre predstaviť, ako budem žiť bez telky či bez možnosti poriadne sa vy
nepochopili sme sa... ja pôvodne nje som z MT, ale trávim tu 4/7 dni. noa všetci tí úúúžasní ľudkovia sú teraz na intre.
Ja nehovorím, že sa nudím v škole alebo poobede a naozaj mi padne dobre chvíľa samoty, ale keď sa tá "chvíľa samoty" natiahne na 15 hodín, keď s nikým nekomunikuješ, je to dooosť blbé
no problém - čítať čítam, a to hodne, ale tiež mi to večer kazí oči... a tu v tomto zapadákove žiadna možnosť tancovania nie je, spoje z MT mi idú zriedka...
Nuz ako povedal grietusha (21) bud si najdi privat v MT, alebo si zisti ci na intraku nie je este miesto a chod tam ked ti tak vadi ze si sama. Len musis pochopit ze nemozes mat vsetko ja som na priavate tiez sam niekedy to lezie na mozog ale som rad ze pocas skuskoveho mam pokoj atd.
Alebo kedze urcite mas kamosov co si na intraku, tak sa s nimi sem tam dohodni ze pojdete do mesta u niekoho prespis a potom zas niekedy naopak...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
v 18 a prvacka na strednej bud si dementna alebo si fake
ja neviem..daco citaj..
no co poznam privaty na vysokej tak vacsinou na ne chodia pariky
Ja nehovorím, že sa nudím v škole alebo poobede a naozaj mi padne dobre chvíľa samoty, ale keď sa tá "chvíľa samoty" natiahne na 15 hodín, keď s nikým nekomunikuješ, je to dooosť blbé
nanič robota, no
Alebo kedze urcite mas kamosov co si na intraku, tak sa s nimi sem tam dohodni ze pojdete do mesta u niekoho prespis a potom zas niekedy naopak...
alebo si nájdi niekoho s kým budeš po večeroch...