čafte všetci birdzáci, tak čo podme diskutovať prijali by ste v televízií SuperStar 4, tak čo ano alebo nie,? Televízia Markíza má túto show nasadiť ešte tento rok, a sľubuje že už onedlho spustia castingy na štvrtú SuperStar, tešíte sa aj vy? Vyjadrite n
Už trojka bola PREBYTOČNÁ. Zase z toho budú super "hviezdy" ktorým niekto spraví recyklovaný kvázi-americký beat, napíše text a bude mediálne tlačiť na úkor ľudí, ktorí by si to skutočne zaslúžili.
Načrtol som túto diskusia, ale aj ja si myslím že štvrtá séria SuperStar, by skôr Markízu položila na zem, ako vyniesla do nebies, zbytočné plytvanie, radšej by som privítal niečo nové, nejaký nový projekt
To ešte ich baví robiť, poznám niektrorích čo sa tomu iste potešia ale najradšej by som ta šiel a pripravil ich o sluch niekedy, moj talent sa nezaprie všetci sa mu musia uhnúť
bože hrabe im už??? však sú to len úbohé rýchlokvasky... ako prídu, tak odídu... najskôr je okolo nich veľké bum a potom po nich ani pes neštekne... stačilooooooooooooo!!!!!!
zasek???jéééžiiš....hmmm ak to má spustiť Markíza tak v pohode,STV1 je trošken spomalená...ale je to otrepané,neviem či sa mi to bude páčiť...určite na ten casting pojdem a vyhrááám ...robím žartyy
najparadoxnejšie je na tom to, že čo sa týka úspešných spevákov, ktorí sa aj neskôr uplatnili v slovenskej hudbe ako takej, je súťaž, ktorá beží v úzadí, takmer bez žiadneho záujmu médii a dokáže "splodiť" omnoho kvalitnejších spevákov s omnoho vačšim uplatnením, mám na mysli Coca Cola POpstar (Misha, Zuzana Smatanová, najnovšie EVa Čirová) spája ich to, že dokázali aj bez mega masového humbuku okolo SHS preraziť!
čo máme zo všetkých SHS? Akurát tak Cmorika, ktorého ja osobne moc nemusím nič viac... takže nie, ďakujem SHS nepotrebujeme ...
myslim ze uz je to prehnane!!!...uz to nema taky uspech ako mala jednotka...ale nevylucujem zeby so sit o nekukla keby to bolo...minimalne jeden diel urcite...ale kastingy a ti falosne spievajuci ludkovia si najsamlepsi !!
k nicomu to nevedie aj tak skoro nikto nespieva a ak hej taj je to hrozne..a vobec ani netusim naco sa tam hlasia taky ako robo simko ktory ma kapelu..?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
prihlasila by som sa xD
vyhrala xD
no preco nie? xD
čo máme zo všetkých SHS? Akurát tak Cmorika, ktorého ja osobne moc nemusím nič viac... takže nie, ďakujem SHS nepotrebujeme ...
CocaColaPopstar je fayn sutaz .... i ked je to POPstar xD