@sasuke no vidíš my sme to riešili práve tým viac viditeľným spôsobom najprv vínko na wckach a potom sme v oktáve skončili s rumom s colou rovno na lavičke pred triedou
@efkaa82 tak ale pili ste pred vyucovanim rano a taki dosli do triedy na hodinu ? resp medzi hodinami ? a casto ? to si neviem predstavit dokazat tak normalne fungovat pametam si ze som sa raz rano zhulila a uz to bol zazrak ze som to prezila tam tak
@sasuke medzi hodinami a sem-tam aj na hodine a čím ďalej rok postupoval, tým frekventovanejšie to bolo ranné hulenie mali zasa v obľube dvaja kamoši, tí sa vždy ráno stretli, jediné čo ich donútilo si privstať ale na našu obranu mali sme totálne psychopatickú triednu, takže to bol taký náš únik
@efkaa82 tak ako my sme mali aj ucitelov nahulenych a s triednou sme chodili pravidelne na fajcarsku ale ozrat sa do skoly a fungovat tam fyzicky a fakt sa na nieco sustredit a robit to to by som nechcela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
s strednu som si vybrala preto, že vtedy aj tie slušnejšie individuá to škúšajú
čo vidím na našich prvákoch
Fajči ak chceš zomrieť.