ked uz si partner nezasluzil tvoju vernost tak aspon uprimnost.. vravim z osobnej skusenosti..viac ako pocit ze ma podviedla byvala ma bolelo ze ma dokazala este niekolko mesiacov klamat s tym ako ma lubi a ine keci..
ak chces zit v klamstve tak potom klam, ale ten partner si to naozaj nezasluzi..
nedokážem klamať ... keď, tak na čas zamlčať, ale max na dva, tri dni ... proste mi to svedomie nedovolí, klamať láske do očí... raz som to spravila , nebola to síce nevera ...ako nevera ... že sex, ale aj tak som to nemohla tajiť , no a jebať, by som s iným nejebala... keď niekoho ľúbim
Tak aj som tiež hovorila, že v živote by som nepodviedla.. a čo sa stalo? Podviedla som.
Ale tak ani si na to poriadne nepamätám, a bolo to na začiatku toho vzťahu, takže som to radšej tomu chalanovi nehovorila. A aj tak ten vzťah po mesiaci aj niečo skončil.
nebol by dovod, pokial mas partnerku rad, nemas preco zahnut inde, pokial to neklape nemas dovod to predlzovat, takze sa dostavam k tomu, ze k nevere sa nedporacujem, amen...
Priznať sa je tá najväčšia hlúposť. Pekne si to človek musí sám vyžrať, nech si potrápi svedomie a nech sa z toho poučí. A ak si uvedomuje, že to bola chyba, tak je veľmi hlúpe povedať to partnerovi a trápiť tým ešte aj jeho.
Pri nevere nebolí to, keď druhý podvedie, ale až to, keď sa o tom dozvie.
@krivajucastonozka nehovorím, že ho to ospravedlňuje alebo čo, jasné, že podviesť nikdy nemal, ale keď to už urobil, tak nech to aspoň nepriznáva (ak teda nemá až príliš jasné dôkazy), ak mu na vzťahu ešte záleží. Ak to myslí vážne a nechce o ten vzťah prísť, tak má šancu napraviť to tým, že to už neurobí. Ale keď sa prizná, so vzťahom sa môže rozlúčiť. Každý si myslí, že priznaním sa mu pripočítajú dobré body za úprimnosť, no je to naopak, prenesie ťarchu viny aj na partnera, ktorý je v tom nevinne a nič neurobil. Toto ti povie aj hociktorý psychológ.
ale tak inak..aky ma ten vztah zmysel ked ho podvedies plus ani mu to nepovies..? ved je to nechutne sa tvarit ze je vsetko super a on si este naivne mysli ze aku ma super partnerku.. neni to egoisticke uzivat si s niekym inym a este ani neniest za to nasledky_?
@krivajucastonozka ak to človeka naozaj mrzí, tak myslím, že tie výčitky budú dosť veľkým trestom... ale ak nemieni "pretvarovať sa", tak nech to radšej povie a ukončí to...
Ako ľahko sa to hovorí, keď to človek nezažíva na vlastnej koži, ale je to len môj názor Najlepšie je nepodviesť, a potom netreba riešiť takúto situáciu.
vsak to..ja som to zazil na vlastnej kozi ..mam take parohy ze by som s nimi vyhral minimalne majstrovstva o najvacsie parohy.. preto som tak hnusne naladeny suhlasim s tym ze najlepsie je nepodviest..myslim ze tak by sme to mohli aj ukoncit..
vždy som si hovorila, že ja nikdy nepodvediem, že mne sa také nemôže stať a keď to človek najmenej čakal, osobu ktorú tak milujem som podviedla...i keď to boli okolnosti ku ktorým sa veľmi nerada vraciam priznala som sa mu s bolesťou s pocitom, že mu za to nestojím, že ma nechá...no dokázal mi ako ma veľmi miluje a dokázal mi to odpustiť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ak chces zit v klamstve tak potom klam, ale ten partner si to naozaj nezasluzi..
myslim si ze pokial milujem tak nepodvadzam..
Ale tak ani si na to poriadne nepamätám, a bolo to na začiatku toho vzťahu, takže som to radšej tomu chalanovi nehovorila. A aj tak ten vzťah po mesiaci aj niečo skončil.
Najlepsie je mat poklad a nepustit ho. Druhe najlepsie je nemat nic. A za tym je vsetko ostatne.
Pri nevere nebolí to, keď druhý podvedie, ale až to, keď sa o tom dozvie.
takze keby ta tvoj partner podviedol ty by si to nechcela vediet?
ten vztah potom stoji o hovne ked jeden druheho podvedie..naco su potom dvaja ludia spolu ked sa maju podjebavat?
no ja to berem zo svojho pohladu a hovorim len za seba.. nieco podobne sa mi nedavno stalo..
jedna facka bolo to ze ma podvadzala ale ta dalsia a silnejsia bolo to ze mi klamala..nezelam to druhym preto mam taky nazor..
ale tak inak..aky ma ten vztah zmysel ked ho podvedies plus ani mu to nepovies..? ved je to nechutne sa tvarit ze je vsetko super a on si este naivne mysli ze aku ma super partnerku.. neni to egoisticke uzivat si s niekym inym a este ani neniest za to nasledky_?
Ako ľahko sa to hovorí, keď to človek nezažíva na vlastnej koži, ale je to len môj názor Najlepšie je nepodviesť, a potom netreba riešiť takúto situáciu.
ak s niekym som, ini ma vobec nezaujimaju
vsak to..ja som to zazil na vlastnej kozi ..mam take parohy ze by som s nimi vyhral minimalne majstrovstva o najvacsie parohy.. preto som tak hnusne naladeny suhlasim s tym ze najlepsie je nepodviest..myslim ze tak by sme to mohli aj ukoncit..