no mam taky problem.....na notebooku mam ten touchpad...alebo ako sa to nazyva....no vlastne to s cim pohybujem kurzorom....no a na kraji mam taku moznost ze ked tadial prejdem prstom tak to "roluje" stranku....no a niektory den mi to prestalo fungovat...
Keď ho vypnem normálne, že sa zatvoria všetky relácie proste všetko a zapnem ho touchpad ide asi tak 1deň, potom mi vypíše že neviem čo nejaký problém s tým je a nevyplýva žiadne riešenie Tak ho musím zasa vypnúť a zapnúť aby to išlo. :/
Tiež som mala ACER a musím povedať že ten touchpad bol dosť na hovno... myslela som si, že som bola len zvyknutá na myšku a že to je len nezvyk..No po čase som si všimla, že ten touchpad proste nereaguje...Ale neriešila som to, pretože som ho veľmi nepoužívala.. teraz mám nový VAIO CW a vpohode si na ňom vystačím aj bez myšky...je neporovnateľný... Síce aj cenovo, ale čo sa týka elektroniky, oplatí sa zainvestovať...
ja som mala na toshibe problém s doubleclickom na touchpade proste mi to nefungovalo, ale po preinštalovaní ovladačov to už ide v pohode. skús si to vyhladať na stránke výrobcu alebo skus google, niekto s podobnym problémom to mozno tiez vyriešil. a ak máš zaruku tak mozes vymeniť.
preinstalovat ovladače, pripadne pohladat nieco cez start ovladacie panely a tam nastaenia mysy a touch pad by mal mat pri case v pravo dole tzv. sys tray ikonu kliknut pravom setings a tam to hladat jedine takto
ja mám tiež Toshibu a mám problém s touchpadom, tento touchpad je zabudovaný v klávesnici v strede a poriadne blbne,bez toho aby som sa ho dotkol posúva kurzor myši do strán, nvm čo mám s tým robiť, poraďte prosím Vás. diki
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Mám notebook (Toshibu, 3mesiace)
Keď ho vypnem normálne, že sa zatvoria všetky relácie proste všetko a zapnem ho touchpad ide asi tak 1deň, potom mi vypíše že neviem čo nejaký problém s tým je a nevyplýva žiadne riešenie Tak ho musím zasa vypnúť a zapnúť aby to išlo. :/
a jednoducho som sa na to vysral a na druhy den, ked som zapol pc, mi to normalne slo ale toto mi spravilo parkrat...a bol som z toho dost nervozny