Riesi sa to tam realne vobec? Lebo toto naozaj nechapem ze krajina s natucnejsimi a s najvacsim poctom tlstych ludi na svete asi nic efektivne nerobi. napriklad ich dochodkovy system pre invalidov vyslovene podporuje obezitu v USA. robi tam niekto nejaku osvetovu cinnost alebo je im to jedno? ja mam z toho co viem z netu a od inych ludi niekedy pocit ze vlada USA si tych svojich tlstych ludi umyselne pestuje
@hetfield lenze ide o to ze oni sa tym prezieraju a nepoznaju mieru potom im stat musi platit nemale dochodky za to ze si dojebali zdravie stat tym vychovava hlupakov a parazitov
Co ma po nich.
Neboj, na slovensku je ta hrabica obezity priblizne rovnaka na pocet obyvatelov. Nie sme tlsty narod, ale je tu dost obeznych ludi a nie je to fastfoodom..
Skor nadopovanym masom co tu davaju na pult.
Ved to vidiet aj na detoch, su hyperaktivne, niektore az moc vyvinute - fuzy, prsia, velke chodidla, ruky u 10-14-rocnych..
» renewbariatrics.com/obesity-rank-by...
podľa tohoto rebríčka USA je síce krajina s najvyšším počtom obéznych (za ním Čína a India), ale v percentách obéznych v populácií sú Kookove otrovy, Palau a Nauru, takže asi tak
pre zaujímavosť Slovensko je v percentách obéznych z 192 krajín 54-té s percentom 25,7 percent
@binos to vyzerá, akoby ťa trápilo... mne je dosť fuck, čo jedia a koľko jedia američania... pre mňa za mňa, nech sa dožerú, vyžerú a prežerú až k smrti...
@Marjy77 a ešte tam niekde na čele budú aj Tahiti a Hawaii... a určite aj United States Virgin Islands
neviem ci z vas niekto niekedy bol v USA, ale podla mna je tam uplne reprezentativna vzorka obyvatelstva. ked nie je v hornej marikovej nikto obezny, tak v takom new yorku ich par tisic bude... za tri mesiace som tam videla iba jedneho pana s takou fakt ze morbidnou obezitou, ostatni boli asi taki, ako vidim v bratislave
@binos hm ci sa riesi to je otazne..pribuda viac fastfoodov ale aj jedla ako raw.tazko povedat.. ale ti obezni by sa mali riadit podla tohto » www.vyzivovo.sk/ako-rychlo-schu... alebo spolupracovat s lekaorm
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Neboj, na slovensku je ta hrabica obezity priblizne rovnaka na pocet obyvatelov. Nie sme tlsty narod, ale je tu dost obeznych ludi a nie je to fastfoodom..
Skor nadopovanym masom co tu davaju na pult.
Ved to vidiet aj na detoch, su hyperaktivne, niektore az moc vyvinute - fuzy, prsia, velke chodidla, ruky u 10-14-rocnych..
podľa tohoto rebríčka USA je síce krajina s najvyšším počtom obéznych (za ním Čína a India), ale v percentách obéznych v populácií sú Kookove otrovy, Palau a Nauru, takže asi tak
pre zaujímavosť Slovensko je v percentách obéznych z 192 krajín 54-té s percentom 25,7 percent
@Marjy77 a ešte tam niekde na čele budú aj Tahiti a Hawaii... a určite aj United States Virgin Islands