mam taky problém s pc nejde mi zvuk ale po reštarte zase nabehne , niejaku dobu ide vypnem pc zapnem nejde zase ale po reštarte zase ide neviete čo s tým ?
Skus preinstalovat driver zvukovej karty.
Ak nepomoze tak cely windows preinstaluj.
Ten popis vyzera na to ze nejaky virus sa ti hra s ovladacmi. Ked ho resetnes tak to ide a ked chvilu ten virus bezi tak uz spravi svoje
no tymto trpi viac ludi, bezna vec na win 8cke. HPcka to robia pravidelne. neviem si spomenut ako sa to solvovalo.. kazdopadne by som si stiahol najnvosie zvuk. drivere od vyrobcu tvojej zvukovky.
ak máš windows 8, a mas zapnute aktualizácie, tak odinstaluj aktualizáciu KB 2962407 a restartuj... ta aktualizacia je chybná a robí to skoro kazdemu na win8.. ak to pomoze, tak nezabudni rucne dat vyhladat aktualizacie, a aktualizaciu KB 2962407 zakáž, alebo skry...
ked sa tu ríšá problemy s pc tak ja mám tak isto dost velký problém. Ked zapnem notebook prihlásím uživatela mam asi 3-5 min. nato uplne černú obrazovku až potom šecko naskočí. Proč?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Ak nepomoze tak cely windows preinstaluj.
Ten popis vyzera na to ze nejaky virus sa ti hra s ovladacmi. Ked ho resetnes tak to ide a ked chvilu ten virus bezi tak uz spravi svoje
mas windows 8, ze ?
a co znamena toto?
" kazdopadne by som si stiahol najnvosie zvuk. drivere od vyrobcu tvojej zvukovky"