Mám menší problém. Prácu mám napísanu, ale kapitoly mi prehadzuje z jednej strany na druhu čiže piata kapitola nezačína na novej strane ale na predchadzajucej. Ak ju posuniem enterom na dalšiu stranu tami mi ju sice posunie ale až do stredu dalšej strany.
Máte stym skusenost? Neviete čo treba urobit aby mito nerobilo ? Popripade či niekto nevie či bude problemom to, že si do noveho word dokumentu samostatne po jednej kapitole nakopirujem pracu ešte raz čo som aj spravil. Tam to mam dobre. Ale či to nebude mat vplyv na zhodu. Dakjem
no ale to je prave ziaduce, aby si to urobil - tym vlozis prave ten zlom strany, ktory spomina Mielikki - vdaka tomu uz za poslednym znakom 4. kapitoly nepride na tu istu stranu ziadny iny znak a 5. kapitola by mala teda zacat na dalsej strane - od vrchu, hoci ak si tam dal nadbytocne entery, tak ich budes musiet vymazat, ako tiez povedala mielikki
Jj, za poslednou vetou alebo tabuľkou alebo proste za čímkoľvek, čo chces mať ako posledné na tej strane.
Ono to len spôsobí, že za ten zlom strany (ktorý sa dá zas vymazať ak by si potreboval) už na tú istú stranu nič ďalšie nemôže prísť.
Označ si text od tej predošlej po dalsou stranu, tam kde máš nástroje ako riadkovanie a pod klikni vpravo dole na takú šípku, preklikaj sa tým a zruš kontrolu osamotených riadkov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
a pomazať všetky zbytočné entery, keď si necháš zobraziť znaky
Ono to len spôsobí, že za ten zlom strany (ktorý sa dá zas vymazať ak by si potreboval) už na tú istú stranu nič ďalšie nemôže prísť.
» www.vzdelavani-dh.cz/publicCourse?id...
Ja som v práci mala problém podobný a riešila som to takto