ahojte chcel by som sa spitam ako je to mozne ked zapnec PC taq sa mi nespusit spolu s internetom a stale mudim clikat na diagnostikovat alebo oprawit taq sa konektop pesetuje a potom my to uz ide ale predtym sa my to zapinako hned ako som zapol PC ak my
Ahojte chcel by som sa spitam ako je to mozne ked zapnec PC taq sa mi nespusit spolu s internetom a stale mudim clikat na diagnostikovat alebo oprawit taq sa konektop pesetuje a potom my to uz ide ale predtym sa my to zapinako hned ako som zapol PC ak my wiete poradit taq prosim dajte my wediet
Ahojte, chcel by som sa spýtať ako je to možné, že ked zapnem PC tak sa mi nespustí spolu s Internetom a stále musím klikať na ,,diagnostikovať'' alebo ,,opraviť'',tak sa ????(konektor) resetuje a potom mi to už ide. Ale predtým sa mi to zapínalo hned ako som zapol PC.
AhOyTe xCeL Bi sOm sA SpItAm aKo yE To mOzNe kEd zApNeC Pc tAq sA Mi nEsPuSiT SpOlU S InTeRnEtOm a sTaLe mUdIm cLiKaT Na dIaGnOsTiKoFfAt aLeBo oPrAwIt tAq sA KoNeQtOp pEsEtUyE A PoToM Mi tO Uz iDe aLe pReDtIm sA Mi tO ZaPiNaKo hNeD AkO SoM ZaPoL Pc aQ Mi wIeTe pOrAdIt tAq pRoSiM DaYtE Mi wEdIeT
jasne jasne no parada sa diwat ako sa zabawate no pecka tusim ste wcera mali wsetci 5 no stawa sa aj profikom ale ked wy date nieaku temu taq ja si sprawim este horsiu picu s toho heheh
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ale zase toto bolo aj na mna moc ten prispevok fuuuu kamo cvic pisanie lebo boha to vipada kokocky
Tel. sonyericsson
xD
Ahojte, chcel by som sa spýtať ako je to možné, že ked zapnem PC tak sa mi nespustí spolu s Internetom a stále musím klikať na ,,diagnostikovať'' alebo ,,opraviť'',tak sa ????(konektor) resetuje a potom mi to už ide. Ale predtým sa mi to zapínalo hned ako som zapol PC.
Ak my viete poradiť tak prosím dajte vedieť.
volny preklad do slovenciny... co hovorite?
AhOyTe xCeL Bi sOm sA SpItAm aKo yE To mOzNe kEd zApNeC Pc tAq sA Mi nEsPuSiT SpOlU S InTeRnEtOm a sTaLe mUdIm cLiKaT Na dIaGnOsTiKoFfAt aLeBo oPrAwIt tAq sA KoNeQtOp pEsEtUyE A PoToM Mi tO Uz iDe aLe pReDtIm sA Mi tO ZaPiNaKo hNeD AkO SoM ZaPoL Pc aQ Mi wIeTe pOrAdIt tAq pRoSiM DaYtE Mi wEdIeT
pouziva ho coraz viac ludi
mayo>>
autor ak to napises poriadne tak potom sa o si o tom mozeme aj podiskutovat ahoj.
By som aj ukazal, ze odkial to mam, ale... NEMOZEM
Zatial
V diskusných príspevkoch je zakázané:
1. písať nadávky, vulgarizmy alebo urážať iných ľudí
2. zverejňovať reklamné texty či odkazy na iné webové servery
3. propagovať politické zoskupenia, náboženstvo, cirkev, komunizmus, fašizmus, terorizmus a pod.