Mám HTC Desire, rootnutý, mám tam romku MIUI 5 3.3.29 (android 4.1.2). Hlavný dôvod rootovania bol presun aplikácií na kartu, ale za ten svet to neviem sprovozniť.. vyskúšala som asi 6 rozličných app2sd aplikácií ale žiadna mi nefunguje, nezobrazuje mi ni
@h8u Však presuvanie aplikácií na SD kartu podporoval už aj starší Android 2.3 a myslím, že aj 2.2 .... Normálne v nastaveniach, aplikacie ... Len nie každá appka to podporuje
@nikoll92 na tom pôvodnom mi to nešlo, preto som robila ten root, aby som tam mohla dostať app2sd.. ktorá bez rootu nejde.. a hovorím aj to šlo, len teraz som ešte raz menila romku a nemám k dispozícii toho kamoša už a neviem ako na to
ako čo ja viem tak tento problém má hrozne veľa ľudí čo poznám, že sa im tie aplikácie nedajú presúvať.. aj app2sd je velmi známa vec
@77hanes77 o to ide, že ja som proste laik a niečo ako superuser mi nič nehovorí, a veci na xda sú napísané tak, že by som potrebovala 3 vysoké aby som to pochopila potrebujem nejaký noob návod, ale taký nikde nie je
proste neverím tomu, že tu na birdzi nie je nikto čo používa app2sd
@h8u No bez superusera by ti bol root na 2 veci .... No, dnes ti to už neurobím, ale zajtra, ak budem mat čas, tak ti urobím dáky návod k tomu, pokiaľ na to neprídeš
Nevyhoda Desire bola v malej internej pamati (okolo 125MB co sa pametam). Ale pochybujem, ze rootovanie ti pomoze v tom, aby si mohla presuvat aplikacie. Tie aplikacie musia byt tak napisane, aby sa to dalo, ja som mal na Desire dost vela presunutych aplikacii na kartu (telefon nebol rootnuty). Jediny zmysel, ktory v tomto vidim ja je nahodit tam ROMku osekanu o nepotrebne veci a tym padom mozes usetrit na internej pamati a vojde sa ti tam viac aplikacii. Ak to chces natrvalo vyriesit kup si radsej iny telefon, ja som si po Desire kupil One X, teraz tam mam 6.76GB pre aplikacie, neviem ci to vobec niekedy zaplnim...
No a ked uz si si ten telefon rootla tak bacha na malware, cize aspon antivirak by som si dal do mobilu (co je v pripade Desire dalsia zbytocne pouzita pamat).
aj ja mam podobne problemy s mojou xperiou arc s ale nastastie tam mam nejakych 300 mb pamat takze sa to nezaplni az tak rychlo ale vzdy po nejakom case musim povymazavat nejake hry a aplikacie no keby toto clovek vedel pred kupou mobilu ze taketo jebnute problemy mozu nastat dal som za mobil 200 € a teraz viem ze je vela mobilov ktore maju pamat aj 8 gb a podobne cize nemaju ziadny takyto problem ... a co mna sere najviac je ze milion mobilov ide rootnut normalne cez nejaku jednoduchu aplikaciu ale moj nejde ani za kokot
a ono to je na kkt aj ked sa presuvat daju tie aplikacie lebo aj tak vacsinou s kazdej nejake data zostanu v mobile a nedaju sa na kartu ... jedine riesenie je proste mazat po case ale ty ked mas len jednu a uz je pamat plna tak to netusim jedine nejakeho fakt dobreho odbornika najst ktory by to nejako prerobil ... teraz uz aj ja mam len nejakych 70 mb volnych a to uz ked chcem stiahnut co ja viem 40 mb hru z Google obchodu uz sa neda lebo im to jebe
no a teraz som si az precital ze app2SD ti nejde bez rootu ? to je ako mozne ? mne sa root nepodarilo urobit a app2SD mi ide ale presunie mi samozrejme len tie aplikacie ktore sa daju presunut aj rucne v nastaveniach
@torpedo08 ide to úplne v poriadku, ten kamoš mi to robil, po roote nejakú app2sd, dosť dlho sa s tým hral, ale mala som potom všetky aplikácie na karte. (vnútorná pamať asi 150mb, na karte som mala viac jak 1GB aplikácií a stále bolo vela volného..) len neviem jak to spravil a nebude mať na mňa teraz čas ešte nejaku chvilu
@h8u súhlasím s @6 , pozri na Google play buď aktualizáciu Superusera, alebo vyskúšaj iného a na presúvanie aplikácií ja používam Titanium Backup, mne funguje jak má
ako ja Ďakujem všetkým, ale nechápem, prečo mi nemôže niekto pomôcť s tým čo chcem, namiesto toho mi navrhuje iné riešenia a zjavne ma tu skoro nikto poriadne nepochopil a tiež nepochopil, že to inak ako s app2sd nejde! aplikácie ako titanium backup sú mi na nič, mám (teda mala som v starej romke), ale to čo potrebujem s tým nespravím.
ja proste potrebujem vytvoriť oddiely na karte, resp. zistiť či ich tam už mám, a zistiť, ako povoliť tie root práva v link2sd
@h8u keď si inštalovala novú ROMku dávala si Full Wipe telefónu? Myslím si, že preto nemáš pamäť. A hľadaj ROMku, ktorá má funkciu app2sd. Aspoň mne to s takou ROMkou ide a to mám Xperiu X8, čo je určite horší mobil ako tvoj.
@h8u Nepotrebuješ žiadnu aplikáciu app2sd. Už Android od verzie 2.2 má funkciu "Presunúť na SD kartu". Pred dvoma dňami som si nainštaloval Android 2.3.7 CM7 stable a apps som popresúval cez "Správu aplikácii". Skús inú ROM: » forum.xda-developers.com/forumdisplay.ph...
@finrod ja už som proste zúfalá, neviem už čo mám kurva robiť. stiahla som to a vyzerá to byŤ super, ALE! zase už keď to ide presúvať mi vybehne že DroidSail se pokouší získat práva ROOT, což je z dúvodu bezpečnosti standardně zakázáno. Jestliže chcete oprávnění povolit, učiňte tak v nastavení aplikace Správce práv.
ALE V TOM SPRÁVCE PRÁV NIČ TAKÉ NENI)!! povolila som čo sa dalo, že verím tejto aplikaci a neviem čo, o roote ani slovo.. ja už proste nemožem, chcem len normálny telefón, týždeň sa s tým jebem a mám zatial len krabičku na volanie, lebo sa mi doňho NIČ nezmestí
mám presne taký istý problém. včera som predala moj posratý samsung ktorý mal tiež android, zatiaľ mám dáky starý šrot a idem si kúpiť nokiu lumiu bez androidu
@finrod ahoj len som ti chcela povedať, že som to konečne vyriešila.. problém bol asi v romke, dala som tam tú úplne pôvodnú, aj keď to je len 2.4 android ale vyhovovala mi najviac aj je najrýchlejšia, a úplne skvele mi tam ten DroidSail fičí.. všetky appky presunuté, dokonalosť ďakujem ti moc!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
tak ja naozaj idem behať... dneska som aj mala takú pomáhaciu náladu, ale toto som prestala chápať už pri prvej vete
gud lak, snáď sa niekto nájde
na tom avatare to vyzerá, že vážne uvažuješ, čím to je, že to nejde
ako čo ja viem tak tento problém má hrozne veľa ľudí čo poznám, že sa im tie aplikácie nedajú presúvať.. aj app2sd je velmi známa vec
@77hanes77 o to ide, že ja som proste laik a niečo ako superuser mi nič nehovorí, a veci na xda sú napísané tak, že by som potrebovala 3 vysoké aby som to pochopila potrebujem nejaký noob návod, ale taký nikde nie je
proste neverím tomu, že tu na birdzi nie je nikto čo používa app2sd
ja proste potrebujem vytvoriť oddiely na karte, resp. zistiť či ich tam už mám, a zistiť, ako povoliť tie root práva v link2sd
Kým som mal smradfón tak som to tak urobil a bol svet krajší. Potom som ho dal preč a svet bol nádherný, ako na extáze.
OLD PHONE RULEZ
ALE V TOM SPRÁVCE PRÁV NIČ TAKÉ NENI)!! povolila som čo sa dalo, že verím tejto aplikaci a neviem čo, o roote ani slovo.. ja už proste nemožem, chcem len normálny telefón, týždeň sa s tým jebem a mám zatial len krabičku na volanie, lebo sa mi doňho NIČ nezmestí