baterka mi nevydrzi viac ako hodinu, nikdy sa nenabije na viac ako 70% a stale svieti uz len cervene svelo,nie zlte a uz vobec nie zelene, co by mal byt signal,ze bateria je nabita...notebook mam asi rok,takze ma dost prekvapilo,ze baterka dlho nevydrzala
Baterka sa dá kúpiť, to nie je problém, závisí to od modelu a typu. A čo sa týka vybíjania, najlepšie je, ak používaš notebook len doma, vybrať baterku a ísť len na elektrine z kábla. (tzn. bez nutnosti batérie v notebook-u)
@trdelniiiq cerpa, ale nabija automaticky stale bateriu. hovorim, predstav si, ze by si nikdy nevybral mobil z nabijacky. ze by si ho proste nonstop akoby nabijal. bateria sa coskoro prebije a jej vykon sa zacne znizovat
@antifunebracka mm..ja sa pytam len preto, lebo napriklad na macbooku ked uz je raz bateria nabita, pocitac berie vsetko len z elektriny, cize sa neprebija a nedobija..a nevedel som ze napr na ntb s winom, resp na inych ntb nez od applu to robi tak ze prebija baterku
@trdelniiiq macy su celkovo velmi user-friendly navrhnute vsak napr aj take detaily, ze ked zakopnes o snuru, nestiahnes zo sebou cely notebook, ale kabel sa automaticky vypoji. myslia na drobnosti a to je chvalyhodne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
skús použiť google (nechcem robiť reklamu obchodom)
a tiež si niečo pozri o akumulátoroch do ntb (používanie a pod) nech vydrží dlhšie
Ak máš lacnejší book tak je normálne že odišla (niekde sa pri výrobe šetriť muselo)
Cena novej záleží od značky a modelu ale odhadujem to na 100 € +- ! pozor len odhad