Tak, ahojte neviem či sa to dá nazvať problémom ale môj problém to teda je. Som druháčka a mám priateľa, ktorý chodil s jedným dievčaťom. To dievča je zhodou okolností sestra mojej spolužiačky. Ja mám jednoducho už pri pomyslení na ňu v sebe (obrazne pove
Tak proste povedz spolužiačke, že si nepraješ aby ti o tom rozprávala lebo to nechceš počúvať, čo bolo bolo a teraz je s tebou. Alebo si si nie si tým vzťahom tak istá keď vnímaš jeho ex ako nejakú takúto hrozbu.
@dconan prúd vyrátaš veď "Elektrický prúd pretekajúci v uzavretom elektrickom obvode je priamo úmerný napätiu zdroja a nepriamo úmerný elektrickému odporu obvodu."
odpor môžeš ponechať, ten tam bude vždy, zníž to napätie a potom aj ten prúd nebude vysoký a nikomu to neublíži :happy:
@dconan potrebujeme ešte jeden údaj aby sme vedeli vypočítať tretiu veličinu síce el, odpor človeka je okolo 5000 ohmov takže to máme pri napätí 150 V ,,, prepočítavam...cez dotyčnú preteká 30mA
@lukaso121 zabíja prúd nie volty, a tých 1000 voltov nie je nič, skús odpojiť kábel zo sviečky od rozdeľovača, pri natočenom aute, kde je cca 20000 V to ťa pekne škubne
Well, spomaľ a skľudni sa, to je jediné, čo ti môžem poradiť.
Každý má nejakú minulosť, nevidím zmysel v tom žiarliť na ňu, pokiaľ reálne nezasahuje do vášho vzťahu.
Ako píšeš, to dievča ti nič neurobilo a je ti samej jasné, že tvoja žiarlivosť je veľmi iracionálna, preto si to len musíš asi pripomínať. Fakt, že je jeho ex nijakým spôsobom nezmeníš.
Takže ti do budúcna radím, mala by si sa naučiť zmieriť sa s tým, že ľudia často majú ex partnerov. Sú niekde tam, vo svete a žijú si svoj život. Nič s nimi neurobíš, tak sa s tým faktom zmier a samej ti bude lepšie
toľko presných elektrických informácií, znie to ako slovná úloha a veru hodil som to aj na papier a zostavil som rovnicu paradoxne s jednou neznámou a s jedným X v tomto prípade ,, EX ,, a tá neznáma je chýbajúca sebakontrola a sebauvedomenie, zvládanie tolerancie a vyriešenie tvojho základného problému, egoizmu ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Dozvieš sa tam ako bojovať proti voltom.
ja ťa chápem
tu nepomôže nič
po čase to prejde
odpor môžeš ponechať, ten tam bude vždy, zníž to napätie a potom aj ten prúd nebude vysoký a nikomu to neublíži :happy:
je chyba v tebe, spolužiačka má plné právo hovoriť o svojej sestre, ty si hlúpa, že nenávidíš vlastne bezdôvodne
a s tými voltmi opatrne
Každý má nejakú minulosť, nevidím zmysel v tom žiarliť na ňu, pokiaľ reálne nezasahuje do vášho vzťahu.
Ako píšeš, to dievča ti nič neurobilo a je ti samej jasné, že tvoja žiarlivosť je veľmi iracionálna, preto si to len musíš asi pripomínať. Fakt, že je jeho ex nijakým spôsobom nezmeníš.
Takže ti do budúcna radím, mala by si sa naučiť zmieriť sa s tým, že ľudia často majú ex partnerov. Sú niekde tam, vo svete a žijú si svoj život. Nič s nimi neurobíš, tak sa s tým faktom zmier a samej ti bude lepšie
eX = ego
V bežnom radioamatérovi ta to vyjde na pár centov.
Slečna s voltami pobavila