Tento týždeň je u nás v škole lyžiarsky, ale ja som tam nešla, preto sme spojení s inou triedou, kde je jeden super chalan... Od pondelka ma očividne balil, ale včera bol úplne iný... Už si ma nevšíma a ani mi niekedy na nete neodpíše.. A dnes sa na mňa v
no možností je veľa, ale najskôr si myslím, že to bral ako nezáväzný flirt, a ver mi, mi baby si to niekedy vysvetlíme zle...alebo si bola do všetkého veľmi hr-hr až ho to omrzelo..
@stuntbiker teší ma...amorov šíp.. ja som pravá ruka diabla.. a keď už máš tie amorové šípi, mohol by si vystreliť aj na mňa a na nejakého normalného týpka..
Zrejme si vcera vsimol tvoju kamaratku ...a teba uz zrazu nespoznava rsp. jeho osobnost uz asi nie je tebou taka ohromena a je ohromena ohromnostou tvojej kamaratky
@nathalisko mame tu jedneho ma 85 rokou davam mu tak 2 az 5 mesiacou to s nim vydrzis nie ? potom podedis jeho majetok z toho pojdu 2 percenta mne + DPH ajajaj to mame asi take 2 milioniky obetujes nie ?
@stuntbiker amorovi aj 5%.. len nech to s tou dobou trvanlivosti nespletieš, ináč budeš v peknej kaši amorko.. poštvem na teba Hádesa.. a ver mi, že ten mi ešte mnoho dlží.. toľko nocí som kvôli nemu prebdela.. och a tá manuálna práca ma zabíjala...
@nathalisko tak ale este som ti zabudol povedat ze na zaciatok berem 450eu ako nastupne mozes si to zobrat aj na splatky ale uroky 10 percent nebojsa neseknem sa uz mam na muske teba aj jeho staci uz len strelit a ste v tom Hádes je moj stari kamos zrovna sme spolu za pc a hovori ze neposluchas
@stuntbiker ok...nástupné ti zaplatím v hotovosti.. ale keď tak uvažujem počkáme ešte 2mesiace, nech sa netrápim tak dlho.. tak neviem-neviem či ťa Hádes berie rovnako...raz v noci mi o tebe rozprával a nevyjadroval sa príliš lichotivo...vraj si mu prebral babu, či čo.. a keď sme pri tom, akože v čom ho nepočúvam, nech sa môžem polepšiť.. wrr
@nathalisko nechcem to tu takto na verejnosti rozoberat ze co ti hades povedal tak spytaj sa toho Hadesa ze co mi povedal skoro vsetko a teraz hned musis mat sejka inac ho spojim z nejakou inou a nepodedis nic tak podpises tu zmluvu ? alebo sejka spojim so mnou
@stuntbiker tak si toho šejka nechaj.. a potom ma spoj so sebou.. a bude vybavená.. a ten Hádes je pekná mrcha...mne nikdy nič nepovie, len si užíva...pche...nabudúce nedostane "my body" ale držkovú... ale chýýýbal by mi.. je totiž až moc aktívny, veď rozumieš, nie.:
@nathalisko je to kusisko chlapa viem o com vypravam
takze sejka si mi darovala ? dik idem si uzivat domcek na plazy a ovievat ma budu cernosky takymi listami a ja si budem fajcit kubu tu najdrahsiu ok uz si prepojena sama zo sebou v noci to budes mat pestre
@stuntbiker vďaka, že si zo mňa spravil narcisa.. milé .. a teraz som sa dozvedela, že si to všetko Hádesovi vyklopil...no pekne od teba.. teraz ma bude celú noc trestať.. tak sa mi nechceeee ♥ xD a mimochodom, mohol by si poslať jednu kubánsku cigaru ako bolestné, nie?
@nathalisko tak tak hades si bral aj bicik a latexovy oblek takze to budes mat v sado maso style jasne ze poslem aj z cernoskou a vejarom + nejaky milonik ako pozornost na ucet mojho podniku
@stuntbiker teraz si ma zabil.. a to sa dávno nikomu nepodarilo... xD ináč, máš sexy look... a vďaka za ten miliónik, idem si zaň kúpiť operáciu zadku, lebo Hádes je ehm, desný.. sado-maso.. a tá černoška ho aspoň na chvíľku zabaví, možno sa stihnem aj uzdraviť dovtedy... a nabudúce povedz Hádesovi, aká som dobručká a milučká, nech je ku mne aspoň trošku nežný ten diabol..
ach jaj,na komentoch sa vzdy zasmejem.Aj na otazkach takehoto typu.Nikto mu nevidi do hlavy, nepozname tak jak mozme vediet ? inac to mas tak .... zvykaj si
@nathalisko heades je minulostou nakrmil som nim moj novy vzacny druh tigrou co som si kupil za par milionou viac o tigroch nemozem povedat lebo pridu ochrancovia a zatknu ma
pozri co mam v lavej ruke z toho pijavam to najdrahsie vinko neviem kolko rocne cenu ti racej nepoviem ale len tolko ze to vino ma hodnotu ako dom toto si mohla mat stacila len 1 noc zo sejkom... nesmej sa mi ale ja viem viem ..... asi vies co som musel spravit sejkovi cez tu noc ale stalo to za toto no idem skusit moje nove ferari skusim s tim ist na nejaku rolu alebo len tak pri horu na cernice
@stuntbiker vďaka, že si zničil Hádesa... si môj hrdina... a môžem sa tak skromnulínko opýtať, či by si ma nevzal do svojho háremu, aby som teraz neostala sama, opustená, v tomto horúúúcom pekle...???
hm, poviem ti tajomstvo, milujem víno.. a kľudne by mi stačilo aj menej kvalitné, napr. v cene auta..
ach jaj, tak vidíš, aká som ja sprostá...jedna noc a teraz by ma chlapi uháňali kvôli peniazom.. a ja by som im ukazovala iba dvere a užívala si peňažný kúpeľ.. ale úprimne ti poviem, ľutujem ťa...ten šejk bol pekné prasa, údajne sa mesiace nekúpal a bol prííííšerne chlpatý... neviem či ti tie peniaze nepošlem späť, nech si dáš zoperovať zadok..
@stuntbiker vďaka macko, už letím.. a mimochodom, toto je na mňa moc konzervatívny ohoz, také ja nenosím..ale ak ti to spraví radosť... fuuu taký ke$ som už dávno pokope nevidela...jedine u Afrodity, ale tá je pomätená, takže ani nevie, že to sú peniaze..
a že igelitové vrece namiesto peňaženky.. nech žije stuntbiker! klaniam sa vám, ooo môj veľký šejk.. a prosím si auto.. xD
a ver mi, že takémuto pohľadu by som nikdy neodolala.... mňau..
/fakt je z toho dobrá story...xD môžeme to niekde poslať a ešte nás aj publikovať budú.. ako napr. bolo Slovensko píše knihu, tak teraz bude BIRDZ píše knihu, alebo @stuntbiker a @nathalisko píšu knihu.. /
@nathalisko ake chces auto ? dal by som ti aj moje lamborghini ale mam problem ze som si kupil potahy na sedacky modrej farby a lamborghini je zlte tak predam lamborghini a kupim si nejake modre auto k potahom alebo az checs dam ti to lamborghini
kontaktoval som rozamunde pilcherovu a spytal som sa jej ze ci to je dobre a ona na to povedala : jj lol
asi suhlasi s timto a mozme to smelo vidat mozno potopime aj haryho potera a bude to tak predavane ze vyvolame dalsiu financnu krizu
ale ani lamborghiny diablo nie je zlé... a také krásne jasnomodré, keby sa ti podarilo... ach...autá...moja slabosť...xD
tak, keď pilcherova potvrdila, že je to super, načo som navštívila shakespeara??? hm??? to nevadí...aspoň som mu spríjemnila pobyt v pekle.. a mimochodom, keď je Hádes fuč, stala som sa paňou pekla, nechceš ma niekedy navštíviť v diablovej nore? mám tu všetko krásne eroticky červené.. mňamky farba..
/zabil si tou finančnou krízou. šúľala som sa po zemi, až dobehol môj brat, že čo sa mi stalo xD/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
ser na neho ked si ta nevsima preco by si sa mu mala doprosovat ? urcite riesi druhu na teba si potom neskorsie spomenie a sprav mu to iste co on tebe
alebo ho daj na bitunok
..kvak..
..kvak..
cernocha ? ale asi ti dam slovaka nejakeho farmara zo sou farmar hlada zenu tam boli sympataci
..kvak..
si mladá, mať frajera v tvojom veku na sex je prinajmenšom, bezodpovednosť...
..kvak..
..kvak..
..kvak..
takze sejka si mi darovala ? dik idem si uzivat domcek na plazy a ovievat ma budu cernosky takymi listami a ja si budem fajcit kubu tu najdrahsiu ok uz si prepojena sama zo sebou v noci to budes mat pestre
..kvak..
pre zaujmavost takto nejako teraz vyzeram
v takomto pimp style
..kvak..
pozri co mam v lavej ruke z toho pijavam to najdrahsie vinko neviem kolko rocne cenu ti racej nepoviem ale len tolko ze to vino ma hodnotu ako dom toto si mohla mat stacila len 1 noc zo sejkom... nesmej sa mi ale ja viem viem ..... asi vies co som musel spravit sejkovi cez tu noc ale stalo to za toto no idem skusit moje nove ferari skusim s tim ist na nejaku rolu alebo len tak pri horu na cernice
..kvak..
hm, poviem ti tajomstvo, milujem víno.. a kľudne by mi stačilo aj menej kvalitné, napr. v cene auta..
ach jaj, tak vidíš, aká som ja sprostá...jedna noc a teraz by ma chlapi uháňali kvôli peniazom.. a ja by som im ukazovala iba dvere a užívala si peňažný kúpeľ.. ale úprimne ti poviem, ľutujem ťa...ten šejk bol pekné prasa, údajne sa mesiace nekúpal a bol prííííšerne chlpatý... neviem či ti tie peniaze nepošlem späť, nech si dáš zoperovať zadok..
kupim ti takyto vohos
tiez taky pimp styl
prosimta vino v cene auta s tim splachujem a sem tam si s nim umyjem zuby
este doteraz mam chlpy aj za usami od toho sejka ale sak vies $$
neda sa mi nepochvalit sa ti
dneskajsie zisky teda len polovica aby som bol presny
moja akutalna foto
namiesto penazenky nosim igelitove vrece
takyto pohlad mam teraz a a cakam na teba ........
(pekne story sme z toho spravili )
..kvak..
ta moja foto sa nechce ukazat ?
..kvak..
a že igelitové vrece namiesto peňaženky.. nech žije stuntbiker! klaniam sa vám, ooo môj veľký šejk.. a prosím si auto.. xD
a ver mi, že takémuto pohľadu by som nikdy neodolala.... mňau..
/fakt je z toho dobrá story...xD môžeme to niekde poslať a ešte nás aj publikovať budú.. ako napr. bolo Slovensko píše knihu, tak teraz bude BIRDZ píše knihu, alebo @stuntbiker a @nathalisko píšu knihu.. /
kontaktoval som rozamunde pilcherovu a spytal som sa jej ze ci to je dobre a ona na to povedala : jj lol
asi suhlasi s timto a mozme to smelo vidat mozno potopime aj haryho potera a bude to tak predavane ze vyvolame dalsiu financnu krizu
..kvak..
ale ani lamborghiny diablo nie je zlé... a také krásne jasnomodré, keby sa ti podarilo... ach...autá...moja slabosť...xD
tak, keď pilcherova potvrdila, že je to super, načo som navštívila shakespeara??? hm??? to nevadí...aspoň som mu spríjemnila pobyt v pekle.. a mimochodom, keď je Hádes fuč, stala som sa paňou pekla, nechceš ma niekedy navštíviť v diablovej nore? mám tu všetko krásne eroticky červené.. mňamky farba..
/zabil si tou finančnou krízou. šúľala som sa po zemi, až dobehol môj brat, že čo sa mi stalo xD/