Ahojte, psíčkári, alebo ak je tu nebodaj niekto z veteriny. Už pár rokov má moja sučka problémy so žalúdkom. Možno je to zo stresu, netuším, ale už často dostáva záchvaty, stvrdne jej žalúdok, vypučí oči a je v kŕči. Veľmi sa o ňu bojím, keďže jej už ťahá
v prvom rade treba spravit dokladnu diagnostiku, minimalne sonom a krvny obraz. to co popisujes su kolikove bolesti, treba jednoznacne urcit pricinu. moze to byt nador, moze to byt pecen, oblicky, zaludok, slezina ale aj mocove kamene.
ako dlho jej bolesti pretrvavaju? je kastrovana? vracala niekedy krv? aku ma stolicu? pravidelne moci?
proti krcom su lieky volaju sa spazmolytika. akurat zadrhel je ze pes ti neprijme tabletku pokial ma krc, musel by liek dostat injekcne
má nádor, ale nezhubný... záchvaty máva pár minút, keď jej to masírujem... nie je kastrovaná, nikdy som ju k psovi nepustila, krv nevracala, stolicu aj moč má pravidelný, venčíme ju 4-5 krát za deň...
podľa mňa je to zo stresu, lebo keď šteká, tak po nej zhúkneme, alebo brat zvykne húkať ako sprostý...
ach jaj ke´d čítam túto diagnózu, tak mi vlasy dupkom vstávajú .... buď je to genetickou predispozíciou alebo stravou alebo chorobou a len tak mimochodom problémy z črevami mávajú viac menej obrovské plemená ... čiže to nebude mizerére ani nič podobné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
a neviem odkiaľ si, ale radím nájsť lepšieho veta
choď za veterinárom ktorý sa bude snažiť prísť na to čo jej môže byť...
v prvom rade treba spravit dokladnu diagnostiku, minimalne sonom a krvny obraz. to co popisujes su kolikove bolesti, treba jednoznacne urcit pricinu. moze to byt nador, moze to byt pecen, oblicky, zaludok, slezina ale aj mocove kamene.
ako dlho jej bolesti pretrvavaju? je kastrovana? vracala niekedy krv? aku ma stolicu? pravidelne moci?
proti krcom su lieky volaju sa spazmolytika. akurat zadrhel je ze pes ti neprijme tabletku pokial ma krc, musel by liek dostat injekcne
má nádor, ale nezhubný... záchvaty máva pár minút, keď jej to masírujem... nie je kastrovaná, nikdy som ju k psovi nepustila, krv nevracala, stolicu aj moč má pravidelný, venčíme ju 4-5 krát za deň...
podľa mňa je to zo stresu, lebo keď šteká, tak po nej zhúkneme, alebo brat zvykne húkať ako sprostý...