Ahojte mám ročný Lenovo A536 a mám problém s displejom.Častokrát reaguje pri písani na uplne hovadiny, dokonca niekedy reaguje na stisk aj ked som sa displeja nedotkol. Počul som že sa dá znova naniest dotykova vrstva. Je to pravda? ak ano kolko to stoji?
musis mat stetec a taky specialny lak. podobne ako ked si dievcata lakuju nechty. tusim sa to da objednat z netu a ani to nieje velmi drahe. btw ako sa ti podarilo olupat staru dotykovu vrstvu?
@notme ta dotykova vrstva neni praveze olupana iba ten telefon reaguje na total pičoviny... niekedy ked chcem prepnut mp3 v prehravaci tak nereaguje, inokedy ked chcem napísat do prehliadaca adresu tak mi to trva aj 1-2 minuty kedže napr chcem napísat "a" a hned napisem bud "s" , "w", "q", "y" a v horsom pripade aj 2-3 pismena naraz a musim to mazat zbytocne... alebo sa mi stalo ze som pisal spravu a ked som chcel nieco zmazat tak som namiesto toho spravu odoslal kedže backspace a tlačidlo odoslania boli rovno pod sebou. A podobných príkladov je plno
tu nikdy nevies comu ludia uveria. minule sa so mnou jeden typek seriozne hadal, ked som mu povedal, ze za to, ze si da do ntb novy ssd disk, ho zavru do basy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov