Mám problém s facebookom už asi rok a pol,že vždy keď kliknem na fb tak sa mi tam zobrazí nejaká divná stránka alebo ako keby ruský fake facebooku.Robí mi to odkedy sa mi tam snažil hacknúť niekto z Bratislavy,ale pred asi mesiacom som klikla na jednu str
nainstalovat antivirus, prekontrolovat s nim pc. potom nejaky adware/spyware/malware soft ako Spybot, pripadne ak to treba rychlo, tak pouzivat iny prehliadac
@bangbangboom ja milujem takéto reakcie.. kokos si neviete život bez Fb predstaviť. Keď s niekym potrebuje niečo vybaviť , tak je mnoho spôsobov. Nemá iný kontakt , tak to asi nie je také dôležité. Nejdem sa tu s nikým doťahovať. Mám na to názor, preto som to tak napísalaa ani som si nečítala popis, ale vkuse vidím fóra o Fb a aj tak sa tu nedočkajú normálnej odpovede. Klídek..
@dooominika ano dopice, lebo len poviem ze si tu zadrela uplne neadekvatnu vec, ktora zakladatelke fora absolutne nepomoze, a uz si neviem zivot bez fb predstavit ...vies nie na vsetkych ludi napr. ja osobne mam telefonne cislo, mam proste len niektorych znamych, ktorych nepotrebujem mat v mobile (napr. spoluziaci) a ked sa chcem s nimi spojit tak mam ist za nimi osobne alebo im poslat postoveho holuba podla teba? O___o a ja ti tvoj nazor na fb neberiem pokial si si vsimla
tak ja by som aj mala iný kontakt kebyže mám mobil,ale ja mobil nemám,a tým pádom ani telefónne číslo.mail tiež nemám a na skype som kamarátku nenašla a je to dosť dôležité.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
k teme: prepac, neviem ti pomoct.