A komp nereaguje nijak? Toto vyhodi hned po zapnuti ci az po nabootovani OS? Nie som odbornik zdaleka, ale mohlo by to byt aj nejakym konektorom dojebanym len, ale najskor zhorelo nieco na grafike.
Kamos mal podobny problem a mam dojem ze mu v specializovanom servise dokazali tu grafiku zachranit, ale na to potrebujes fakt odbornika, on to daval opravit v Prahe, ale neviem ci mas pristup k takemu servisu. Aku mas kartu? Nieco drahe? Ked nie tak mozes to dat do servisu nech skusia ci je to fakt grafika a ak hej tak kup novu. Inak este moze byt dojebane aj nieco na maticnej doske a sposobovat to problemy s pripojenim grafiky, proste daj to odbornikovi.
Ak to je notebook tak mas vacsi problem, ak to je desktop tak vymenis graficku kartu a si v pohode.
Je to komp, robí to hneď po zapnutí.
Grafika je ATI Radeon 57xx HD neviem presne ktorá rada.
Na novú grafiku love nemám vôbec, oco mi nedá komp je starší, nehrám supervýkonné hry, väčšinou Left4dead2 a práca s PC
No ale oprava grafiky bude stat tiez nejake prachy, kamosa to stalo okolo 60 eur. Dneska kupis relativne lacno aj slabu hernu grafiku. A aj ocovi musi byt jasne ze bez grafickej karty pocitac fungovat nebude
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Kamos mal podobny problem a mam dojem ze mu v specializovanom servise dokazali tu grafiku zachranit, ale na to potrebujes fakt odbornika, on to daval opravit v Prahe, ale neviem ci mas pristup k takemu servisu. Aku mas kartu? Nieco drahe? Ked nie tak mozes to dat do servisu nech skusia ci je to fakt grafika a ak hej tak kup novu. Inak este moze byt dojebane aj nieco na maticnej doske a sposobovat to problemy s pripojenim grafiky, proste daj to odbornikovi.
Ak to je notebook tak mas vacsi problem, ak to je desktop tak vymenis graficku kartu a si v pohode.
Grafika je ATI Radeon 57xx HD neviem presne ktorá rada.
Na novú grafiku love nemám vôbec, oco mi nedá komp je starší, nehrám supervýkonné hry, väčšinou Left4dead2 a práca s PC