neviete poradit, som si kupila sims 3 a som si ho uz aj nainstalovala ale na inom notebooku, a na mojom eee pc my to nejde proste ako sa to naistaluje tak vypise nieco ze failed ci co, sims 2 vpohode ide, a nevem co s tym mam aj dost pamate na notebooku a
čiže inak povedané, ako kurva od niekoho môžeš čakať že ti napíše užitočnú odpoveď, keď nevieš poskytnúť ani základné info? tá chybová hláška je dôležitá a hovorí prečo a čo sa vlastne nepodarilo, takže ak naozaj chceš aby ti niekto poradil, tak ju sem prepíš celú a presne tak ako sa ti zobrazí, to že ty jej nerozumieš neznamená že je zbytočná. chápeme?
...neviem či ti to ešte nikto v živote nepovedal, ale na najnižších nastaveniach grafiky má hra rovnakú "úroveň" ako na najvyšších (čiže samotná hrateľnosť sa nemení ani trochu, mení sa len to ako hra vyzerá, a hra sa volá hra preto, lebo sa HRÁ, nie preto lebo sa na ňu pozerá, čiže grafika je prinajlepšom až na druhom mieste v dôležitosti )
@midnight s tou grafikou máš pravdu, neviem či hráš sims 3, ja áno, a mala som velké problémy s grafikou, a obrazovka uplne preskakovala, nedalo sa na to pozerat. a ked dalo, hrozne to sekalo, tá zátaž na grafiku bola velká, a pc to nestíhalo. takže v tomto s tebou súhlasit nemožem.
hej, ale ked sa budeš pýtat, tak najlepšie tam napíš znenie toho chybového hlásenia neviem či to nájdeš na simoradne, ked sa v tom moc nevyznáš, a ked tam chceš pridat nové fórum musíš byt registrovaná, ale na tej stránke čo som ti dala link, tam je aj adminka simoradny, a pár ludí čo sa tam fakt vyznajú, určite ti niekto pomože ozaj, adminka simoradny je Loverdag Berth
@midnight no, ak nestíha grafika ani na najnižšej úrovni tak je to na "bačkaru" a myslím, že eee pc neoplýva ani veľkou RAM a podobne
...a inak...hra sa má hrať, ale ja keď niečo robím tak poriadne, teda sa aj hrám tak aby to malo úroveň ale to je každého osobná vec. Neviem či si hral niekedy túto hru, ale je naozaj založená na detailoch - napri. pri tvorbe vzhľadu, vytváranie vl. štruktúr nábytku a pod.
sorry, ale argumenty typu "ja sa v tom moc nevyznám a preto nie som schopná doslovne prepísať po písmenkách čo mi to vyhodilo za hlášku" jaksi nie som schopný úprimne akceptovať...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
problém bude asi v tom že failed ci co...
čiže inak povedané, ako kurva od niekoho môžeš čakať že ti napíše užitočnú odpoveď, keď nevieš poskytnúť ani základné info? tá chybová hláška je dôležitá a hovorí prečo a čo sa vlastne nepodarilo, takže ak naozaj chceš aby ti niekto poradil, tak ju sem prepíš celú a presne tak ako sa ti zobrazí, to že ty jej nerozumieš neznamená že je zbytočná. chápeme?
si jej dal ale v postate som jej chcel napist to iste
...neviem či ti to ešte nikto v živote nepovedal, ale na najnižších nastaveniach grafiky má hra rovnakú "úroveň" ako na najvyšších (čiže samotná hrateľnosť sa nemení ani trochu, mení sa len to ako hra vyzerá, a hra sa volá hra preto, lebo sa HRÁ, nie preto lebo sa na ňu pozerá, čiže grafika je prinajlepšom až na druhom mieste v dôležitosti )
tam ti určite poradia
...a inak...hra sa má hrať, ale ja keď niečo robím tak poriadne, teda sa aj hrám tak aby to malo úroveň ale to je každého osobná vec. Neviem či si hral niekedy túto hru, ale je naozaj založená na detailoch - napri. pri tvorbe vzhľadu, vytváranie vl. štruktúr nábytku a pod.
sorry, ale argumenty typu "ja sa v tom moc nevyznám a preto nie som schopná doslovne prepísať po písmenkách čo mi to vyhodilo za hlášku" jaksi nie som schopný úprimne akceptovať...