Ani dvaja pracovníci providera mi s tým nevedeli poradiť, ani na nete som nič o tom nenašiel :/ IT odborníci Birdzu, vyzývam vás k riešeniu tejto záhady...
Viac než 5,5 roka máme doma to isté pripojenie na internet (Imafex). Panelák je napoje
@mima14795 určite neni až tak pomalý, že by nešli prehrávať videá mne ide normálne internet iba 12 (po novom už len 5) dní...potom bye bye youtube..3 minútová pesnička sa "načítava" tak..3 hodiny...google sa otvára minútu a najväčší paradox je, že Birdz mi ide najrýchlejšie fakt..ide mi rýchlejšie ako keď nemám net spomalený a také že stiahnuť si nejaký film? ROFL!
Ja som si svoje s internetom doma prezil tiez. Taktiez problem nacitania stranok, nezvladanie streamu cez siet, multicastoveho streamovania z netu a torrenty of course (cize pripojenie ktore si otvori velky pocet portov). Vasa zmluva je registrovana na mac adresu pocitaca a router ju musi automaticky klonovat, inak by si sa na net nedostal. My sme doma vystriedali 8 routrov pokial sme nasli taky, s ktorym ide vsetko viac menej ako ma (okrem toho ze mi stale nefunguje wifi pokial sa cez siet pozera televizia alebo streamuje video, ale to neriesim). Pokial internet priamo zapojeny do pc ide a cez router robi problemy, problem je v routri. Skusal si menit firmware, predpokladam ze si skusal nahodit navsi firmware v routri, skusal si ale ddwrt? Nas osmy router (linksys ktory stal 150€) fungoval najlepsie na ddwrt, je to linuxacky univerzalny firmware pre vacsinu routrov, maju napisany zoznam. Da sa otom nahodit aj povodny firmware, ale nech to robi niekto kto sa aspon ako tak vyzna. Jedna z pricin, ktore ma napadaju su prave problemy sposobene v pripade ak router klonuje mac adresu namiesto svojej, niekedy toto moze sposobovat problemy. Vymena za iny router alebo skuska ddwrt to moze vyriesit. Tot vsio z mojej strany, vela stastia do buducna...
@mima14795 tak si na tom podobne ako ja no mne sa to načítava podstatne dlhšie ale aj to tvoje vie nasrať už sa teším keď pôjdem za bratrancami júú, tam majú v celej dedine wifi z penziónu a je rýchla jak..rýchlejší net som prisahám bohu nevidel a to sú na druhom konci dediny ako je ten penzión
@moonbeam ddwrt som veru neskúšal, vďaka za tip. A problém s klonovaním aby sa objavil až po vyše 5 a pol roku? Tomu sa mi ťažko verí. Navyše skôr sa domnievam, že pobabral niečo provider (ako napríklad s tou IP, mali sme susedovu dodnes). Router navyše hlási, že on klonuje MAC adresu notebooku, čo už vôbec nedáva logiku v zmysle zmluvy o pripojení na MAC adresu toho staršieho PC. Dnes si to vlastne počas telefonátu so mnou opravovali...
Ja žiadny problém nemám vpodstate rýchly internet bez porúch a stále rýchlosti za každých okolností bez výkyvov 1GB za hodinu, youtube okamžite takisto download mp3
dneska som mal extra mega total pohotovosť v pomalenosti... začalo to tým že som otvoril milion založiek pesničiek...potom mi zlyhal shockwawe flash a od vtedy to nešlo ani ked som všetko dal het... ked som písal tak mi ukazalo celý text asi po 15 sekundách a inač mi to načitavalo tak strašne pomaly že to až bolelo. som reštartol a furt. Teraz to ide v pohode. Problem je, že ten shockwawe flash mi nezlyhal len pre tie okná on zlyhal už dávno predtým a to som otvoril maximalne dve okná. Prosím poradte. Podla mna by malo ist otvorenie 10 okien bez problemov čiže vtom nevidim problem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov